Cum arată fiica Danei Marijuana. Alesia e o tânără superbă

Ana Anitoiu, Ștefan Olteanu 14.10.2021, 20:39

Fiica Danei Marijuana, Alesia, are 15 ani și s-a transformat într-o tânără superbă. Fosta cântăreață care făcea furori cu trupa La Familia își întreține fiica dintr-o activitate cu totul diferită față de cea pentru care a devenit cunoscută.

Cu ce se ocupă Dana Marijuana

Dana Marijuana, pe numele real Daniela-Elena Coteanu, acum în vârstă de 41 de ani, făcea senzație cu melodii precum ”Tre să spun” sau ”Cea mai fidelă fată”. În prezent, este mamă cu normă întreagă pentru Alesia și pentru fiica ei.

Până în 2017, fiica ei cea mare a fost crescută de bunicul ei, tatăl Danei Marijuana. Ion Coteanu s-a stins din viață, iar artista a rămas astfel fără sprijin.

”Mă bucur de cele două minuni pe care viaţa mi le-a dat. Mă descurc bine cu banii. Copiii mei sunt bine, unul este la şcoală şi altul merge la grădiniţă”, spunea Marijuana în urmă cu ceva timp.

Cum arata fiica Danei Marijuana. Alesia e o tanara superba
Dana Marijuana

Cum arată fiica cea mare a Danei Marijuana

Dana Marijuana a publicat joi pe internet o fotografie cu fiica ei cea mare. Multe persoane au remarcat că Alesia seamănă perfect cu mama ei. ”E superbă ca mama ei” și ”Doamne ce frumoasă s-a făcut!!” au fost două dintre comentarii. Artista mai are o fiică, Iris, în vârstă de șapte ani, dintr-o altă relație.

Cântăreața n-a renunțat cu totul la muzică. A lansat în urmă cu două săptămâni videoclipul unei piese, ”Pune inimă”. ”Felicitări!”, ”Doamne! Chiar mă întrebam ce mai faci, cum o mai duci. Mamă, ce mă bucur! Cea mai fidelă fată s-a întors”, au fost două dintre reacțiile fanilor.

Dana Marijuana, internată în sanatoriu de părinții ei

În anul 2011, Dana Marijuana povestea că a clacat din cauza unei dezamăgiri în dragoste. Părinţii ei au hotărât să o interneze într-un sanatoriu, de teamă că își va pune capăt zilelor.

”Ai mei m-au internat în spital pentru că le era frică să nu mă sinucid. Iubind un băiat, dar nefiind cu el am descoperit foarte multe lucruri. Mi-au făcut analizele şi nu mi-a ieşit nimic.

Asistentele şi doctorii nu aveau nicio treabă, eu aveam grijă de paciente”, povestea atunci artista, care în urmă cu trei ani a lansat o carte biografică, ”Poveste de cartier”, cu picanterii din culisele vieții de artist.

Cântăreața și-a început cariera în muzică în 1994, când a colaborat la melodia ”Copiii focului” a trupei B.U.G. Mafia. Ulterior a avut colaborări cu La Familia, precum și cu artiști celebre ca Loredana Groza și Anda Adam. Vezi AICI din ce trăiește Dana Marijuana, după ce și-a pierdut afacerea cu bijuterii!

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...