Cum arată fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică, la aproape 13 ani. Imagine rară cu fetița celor doi. Foto

Redacția IMPACT 28.03.2020, 16:51
Cum arată fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică, la aproape 13 ani. Imagine rară cu fetița celor doi. Foto

Fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică a apărut într-o imagine inedită. În plină pandemie, vedeta le-a arătat tuturor cât de mult a crescut fetița lor. Zâna surprizelor s-a bucurat de compania fiicei sale, în aceste zile, cât a petrecut mai mult timp pe acasă. Cele două au o relație foarte apropiată. Nu mulți știu că fiica fostei prezentatoare poartă același nume precum regretata mamă a vedetei, cel de Violeta.

Cum arată fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică, la aproape 13 ani

La rândul ei, și Violeta a oferit mai multe detalii despre cum arată pentru ea situația din momentul de față. Adolescenta de aproape 13 ani a reușit să impresioneze prin cea mai nouă apariție din vila lor. Andreea Marin a publicat de curând o fotografie cu fiica ei și a cântărețului Ștefan Bănică Jr. Aceasta se bucură de diverse activități, prin casă, împreună, cum ar fi cititul sau admiratul picturilor pe care le au în colecția familiei lor.

Cum arată fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică, la aproape 13 ani. Imagine rară cu fetița celor doi. Foto
În prezent, fiica Andreei Marin are vârsta de 13 ani și se bucură de diverse activități, prin casă, alături de fosta prezentatoare

„Fetita mea scria azi: „Tested positive for missing my friends…” Acum, prietenii ei sunt pisicile și cățeii noștri, picturile frumoase, cărțile, vocile și zâmbetele ce vin dintr-un ecran de computer… Ca părinte, simt ca nu reușesc sa umplu nevoile ei sufletești asa cum ar trebui și asta îmi rupe inima… Dar stam acasă, mergem înainte, sprijinim cum putem, suntem uniți… Si va trimitem dragostea noastra, oameni cu suflete mari!”, a scris Andreea Marin, în dreptul pozei rare cu Violeta, de pe Instagram.

Imagine rară cu Violeta, fetița celor doi

Andreea Marin s-a implicat, în aceste zile, în mod activ în campania umanitară de ajutare, în plină criză sanitară. Fiica acesteia a rămas în siguranță, acasă, dar a oferit detalii inedite, într-o intervenție din emisiunea Vorbește Lumea, de la PRO TV. Violeta petrece acum mai mult timp acasă, nefiind la școală, la fel ca toți elevii din România. Din acest motiv, nu se mai poate revedea așa cum și-ar dori cu prietenii săi.

“E un pic ciudat, că nu mai îmi văd colegii în fiecare zi, dar e ok, stau cu mama.”, a mărturisit Violeta, fiica Andreei Marin, în cadrul emisiunii lui Cove.

Urmăriți Impact.ro și pe