Cum arată fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică, la 12 ani. A moștenit frumusețea vedetei tv. Imagini nemaivăzute de fani

Diana Radu 16.12.2019, 17:14
Cum arată fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică, la 12 ani. A moștenit frumusețea vedetei tv. Imagini nemaivăzute de fani

Andreea Marin a adus-o pe lume pe fiica sa și a lui Ștefan Bănică pe data de 15 decembrie, însă prezentatoarea de televiziune a încercat s-o ferească pe Violeta cât de mult a putut de ochii publicului. Asta pentru că Andreea Marin și-a dorit ca fiica sa să se dezvolte frumos și armonios fără toată presiunea media. Însă, vedeta a făcut o excepție și a postat pe contul său de Instagram o poză în care apare alături de Violeta.

Fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică a făcut 12 ani. Cum arată Violeta acum? S-a schimbat complet

Deși, Andreea Marin și Ștefan Bănică nu mai formează un cuplu din 2014 de când au și divorțat, cei doi sunt uniți de rodul iubirii lor, Violeta. Cei doi părinți nu au lăsat prea multe imagini cu fiica lor să apară în spațiul public, din dorința ca aceasta să aibă o copilărie normală. Însă, cu ocazia împlinirii vârstei de 12 ani, Andreea Marin a postat o poză cu Violeta pe contul său de Instagram, alături de mesajul: ”12 ani de iubire necondiționată…La mulți ani, Violeta mea!”.

Andreea Marin, Ștefan Bănică, Violeta
Fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică a făcut 12 ani. Cum arată Violeta acum?

Cu toții ne-o aducem aminte pe Violeta de pe vremea când era mică, însă timpul a trecut iar ea s-a transformat într-o frumoasă domnișoară ce-i seamănă leit mamei sale. Subţire, înaltă, cu părul brunet şi lung, puştoaica îi va face cu siguranţă concurenţă Andreei la evenimentele mondene, când vedeta se va hotărî s-o scoată în lume. Însă, momentan cea mai consacrată prezentatoare preferă să-și ocrotească puiul de lumea în care ea trăiește zi de zi.

De asemenea, Andreea vorbește de fiecare dată cu emoție despre fiica sa și mereu are grijă să nu dea mai mult decât ar trebui din casă. Recent, vedeta a dezvăluit că Violeta este cea mai bună prietenă a sa și că relația dintre ele două este una cu totul specială bazată pe sinceritate și pe prietenie.

”Este cea mai bună prietenă a mea. Şi deja e mare, are simţul umorului. Violeta îmi seamănă mult, foarte mult. Are doar ochii albaştri faţă de cei căprui ai mei, dar semănăm perfect. Mă uit la ea şi mă văd pe mine Andreea cea mică… Povestim foarte mult, ieşim în parcuri. Ea face fotbal feminin. O încurajez. Îi place şi pianul. Pe plan artistic moşteneşte câte ceva şi de la mine, şi de la tatăl ei. E firesc să fie aşa”, a declarat Andreea Marin la Vorbește Lumea.

Urmăriți Impact.ro și pe