Cum arată fiica Andreei Berecleanu în costum de baie. Eva Zaharescu încinge plajele în Spania

Ioana Bucur 11.08.2022, 13:13

În cazul celebrei prezentatoare Prima TV, frumusețea clar se moștenește. Fiica Andreei Berecleanu, apariție fabuloasă în costum de baie. Tânăra se bucură de o vacanță superbă, departe de România, într-una dintre cele mai frumoase locuri din Spania. Fotografiile publicate pe platformele de social media de Eva Zaharescu au făcut furori în rândul internauților.

Fiica Andreei Berecleanu, apariție spectaculoasă

Doar câteva zile ne despart de finalul acestei veri, însă sezonul concediilor încă nu s-a încheiat. Printre vedetele care încă se bucură de momente de relaxare și odihnă se numără și fiica Andreei Berecleanu. Eva Zaharescu a plecat într-o vacanță fabuloasă în Marbella, una dintre destinațiile de vacanță preferate ale turiștilor în Spania.

Tânăra profită din plin de experiența de vis, postând pe platformele de social media câteva fotografii în care apare în costum de baie. Fiica prezentatoarei s-a transformat într-o femeie superbă, așa cum se poate observa cu ușurință în imaginile care au ajuns în mediul online.

Eva Zaharescu a plecat din România din adolescență, alegând să studieze în Marea Britanie, unde a absolvit recent facultatea, specializându-se în domeniul artei.

Cum arată fiica Andreei Berecleanu în costum de baie. Eva Zaharescu încinge plajele în Spania

„Nu și-a atribuit nicio secundă rolul de tată”

Andreea Berecleanu sare o relație specială cu cei doi copii ai săi, Eva (22 de ani) și Petru (17 ani). În luna iulie, au mers într-o vacanță la Paris, alături de soțul vedetei, medicul estetician Constantin Stan.

„Am fost trei zile cu copiii, la un simplu city –break la Paris, care a fost însă unul deosebit tocmai pentru ca am fost toți patru. Eva s-a întors pentru scurt timp de la Londra (n.r. acolo unde este studentă), iar Petru, deși are 17 ani e foarte frumos că își dorește să vină și acum cu noi. Am fost plecați împreună și anul trecut, într-o vacanță culturală”, a mărturisit Andreea Berecleanu pentru impact.ro.

Invitată la podcastul găzduit de Damian Drăghici, vedeta Prima TV a vorbit despre relația pe care o au acum Petru și Eva cu tataăl lor biologic, Andrei Zaharescu, după ce acesta a plecat din țară.

„Fostul meu soț a plecat din țară, deci contactul nu a mai fost fizic, doar telefonic, iar ei au trăit în noua familie formată din mine și Constantin. El nu și-a atribuit nicio secundă rolul de tată; nici atunci, nici acum, ci rolul de prieten foarte bun. Au trecut opt ani de atunci. Poate mai degrabă era vorba despre o gelozie a Evei raportat la fratele ei mai mic, mi-a zis psihologul atunci, dar nu altceva și nimic serios. A contat că au păstrat legătura cu tatăl lor”, a povestit Andreea Berecleanu în podcastul lui Damian Drăghici.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...