Cum arată fiica Andreei Bănică, la 13 ani. I-a moștenit talentul și frumusețea celebrei artiste. FOTO

Andra Daoud 19.04.2022, 15:54

Andreea Bănică are de ce să fie mândră. Fiica ei, Sofia, se transformă într-o domnișoară superbă, care a moștenit nu numai trăsăturile fizice de la mama ei, cât și talentul muzical. Fiica artistei tocmai a lansat prima melodie alături de mama sa și sunt șanse mari să urmeze tot o carieră în domeniul muzical, mai ales că este pasionată de muzică de când avea câțiva anișori.

Cum arată fiica Andreei Bănică, la 13 ani

Andreea Bănică se laudă cu o carieră muzicală de peste 20 de ani, dar și cu o familie superbă. Artista s-a căsătorit în 2008 cu Lucian Mitrea, care era impresarul ei, iar în 2009 a adus-o pe lume pe Sofia, primul lor copil. Fiica artistei a crescut și îi calcă pe urme mamei sale.

La 13 ani, Sofia îi seamănă fizic Andreei Bănică, dar a moștenit și pasiunea pentru muzică de la mama ei. Recent, fata a lansat melodia de debut, alături de mama sa și trupa The Mood. „Super erou” este o reinterpretare a unei piese a Andreei Bănică și a apărut deja pe internet.

În urmă cu puțin timp, Andreea Bănică povestea că Sofia a cochetat cu dansul și cu gimnastica în copilărie și chiar ajunsese la categoria profesioniști. Mama ei a decis însă să întrerupă această activitate, pentru a se putea concentra asupra școlii. Muzica a descoperit-o de mică, iar la vârsta de doi ani cânta deja piesele mamei ei.

Da, îi place foarte mult (n.r. muzica). Își dorește, dar până nu iese ea la iveală ‘mamă, știi ceva, eu chiar vreau să cânt!’, o mai las să copilărească. Nu vreau să mă impun în fața copilului și nici să o forțez să facă ceva. Totul vine de la sine.

Am întrebat-o dacă vrea să facă un cover cu mine și a fost de acord. Și, am zis de ce nu? Așa că, am înregistrat coverul la piesa aceea superbă. E o piesă de-ale mele, care i-a plăcut ei foarte mult, și am zis să o imprimăm împreună. Am făcut-o cu prietenii noștri.”, a spus Andreea Bănică pentru Click!, despre prima melodie înregistrată alături de fiica ei.

Cum arată fiica Andreei Bănică, la 13 ani. I-a moștenit talentul și frumusețea celebrei artiste. FOTO
Andreea Bănică și fiica ei, Sofia

Ce planuri de viitor are Andreea Bănică

În afară de cariera muzicală, Andreea Bănică este mamă cu normă întreagă. În afară de Sofia, artista și soțul ei mai au un băiețel, pe Noah, în vârstă de 5 ani și jumătate. Chiar dacă i-au lipsit concertele în pandemie, Andreea Bănică a profitat de timpul liber pentru a sta cu familia și a se dedica altor proiecte, majoritatea online.

Acum, că lucrurile au revenit la normal, artista a revenit în studio și urmează cât de curând să reia și concertele. În plus, vara aceasta va porni un business nou, pentru că a construit un hotel la malul mării, în Eforie Nord, orașul ei natal.

Soțul Andreei Bănică s-a implicat în ultimii ani în domeniul imobiliar și a construit și vândut peste 100 de apartamente și garsoniere lângă București, în comuna Pantelimon. Hotelul de la malul mării este proiectul lor de suflet, cu atât mai mult cu cât amândoi sunt născuți în Eforie Nord.

Urmăriți Impact.ro și pe