Cum arată femeia care stă în spatele noului premier al țării. Soția lui Ludovic Orban este psiholog de meserie

Redacția IMPACT 05.11.2019, 18:31
Cum arată femeia care stă în spatele noului premier al țării. Soția lui Ludovic Orban este psiholog de meserie

Victoria de ieri a lui Ludovic Orban nu mai poate fi adjudecată de nimeni. El este actualul prim-ministru al României, după ce Guvernul său a întrunit majoritatea de voturi și a fost învestit oficial în ședinta comună a Camerei Deputaților și a Senatului. Dar pentru că în spatele unui lider puternic stă, inevitabil o femeie, rămâne să vedem cine este femeia care se află în spatele premierului proaspăt ales.

După ce moțiunea de cenzură a trecut în Parlament cu 238 de voturi pentru și 4 voturi împotrivă, Viorica Dăncilă, alături de cabinetul său, a fost demisă de la șefia Guvernului. Propunerea lui Klaus Iohannis pentru funcția de prim-ministru s-a aflat, de la început în persoana lui Victor Orban, liderul al formațiunii liberale din România.

O personalitate mai puțin vizibilă în spațiul public este însă soția premierului nou ales, Mihaela Orban.

Cine este soția noului premier ales?

O prezență discretă și elegantă, Mihaela Orban este psiholog, psihopedagog și directoare de grădiniță. Dat fiind faptul că soția premierului ales se concentrează pe cariera sa, nu a fost văzută foarte des în public, alegând să rămână o prezență discretă în sectorul privat. În plus, soția lui Ludovic Orban este consilier la o fundație care se ocupă cu educarea copiilor și a tinerilor. Mihaela și Ludovic Orban au împreună un copil.
Potrivit declarației de avere publicată în anul 2015, când a candidat pentru funcția de primar al Capitalei, Ludovic Orban deține un apartament în București, o casă în Dobroiești și un autoturism Volkswagen Passat, pe care l-a cumpărat în anul 2007.

Soția primului ministru ales este psiholog, psihopedagog și directoare la o grădiniță privată

 

Ludovic Orban alături de soția sa și de câțiva apropiați, la o reuniune în Ajunul Cărciunului, din 2016. Sursa foto: Facebook/Andra Mihaela Orban

În urmă cu 4 ani, Orban câștiga 59.068 de lei anual pentru funcția de deputat, în timp ce soția lui, Mihaela, câștiga 30.070 de lei pentru funcția de director la Asociația Miruna. Liderul PNL nu deține bijuterii sau obiecte de artă, în schimb are mai multe sume de bani în diferite conturi.

Urmăriți Impact.ro și pe