Cum arată femeia care nu a mai băut apă de doi ani. Rezultatele ei sunt șocante: „Este minunat”

Ana Ionescu 01.06.2021, 15:18

O tânără în vârstă de 36 de ani din Indonezia a hotărât să nu mai bea niciun strop de apă în urmă cu doi ani. Femeia spune că rezultatele sunt uimitoare.

De ce a decis tânăra să nu mai bea apa. Ce s-a întâmplat cu corpul ei

Sophie Partik este antrenor, nutriționist și profesor de yoga și a hotărât să nu mai consume apă în urmă cu doi ani. A ținut așa-numitul post uscat (dry fasting), după ce s-a confruntat o perioadă lungă cu dureri de articulații, cearcăne, alergii alimentare și probleme digestive. A început să ţină acest post la recomandarea unui prieten și după ce mai mulți medici i-au spus că nu are nicio problemă de sănătate și că singura soluție pentru cearcăne ar fi o intervenție chirurgicala.

Tânăra nu a acceptat această intervenție și a decis să nu mai consume apă. Rezultatele au fost uimitoare în cazul său. Sophie susține că reușește să obțină toți nutrienții de care are nevoie corpul ei din fructe, legume, sucuri și apă de cocos.

„Aveam umflături extreme la nivelul feței și al articulațiilor, precum și umflături la ochi – eram atât de umflată, încât părea că mereu îmi este rău. Doctorii îmi spuneau că nu e nimic în neregulă cu mine și, dacă aș vrea să scap de ochii pufoși, aș putea fi supusă unei intervenții chirurgicale. Un prieten care încercase postul uscat, mi-a sugerat să încerc. La scurt timp după ce am început, umflăturile de la nivelul feței au început să se retragă, a povestit tânăra.

Cum arata femeia care nu a mai baut apa de doi ani. Rezultatele ei sunt socante3
Cum arata femeia care nu a mai baut apa de doi ani. Rezultatele ei sunt socante

Sophie declară că se simte mai bine că niciodată

Tânără spune că se simte minunat de când nu mai bea apă și a scăpat de toate problemele de sănătate pe care le avea. Sophie susține că apa îmbuteliată și cea de la robinet suprasolicită rinichii și elimină toți nutrienții din organism.

Dacă bei apă îmbuteliată și apă din robinet, de fapt, rinichii tăi sunt suprasolicitați și elimină toți nutrienții din corp. Nu aveți nevoie de apă pentru a rămâne hidratat, aceasta doar vă face să vă simțiți balonați. Când începi postul uscat, îți dai seama curând că, de fapt, corpul tău nu are nevoie de apă. La început este dificil, deoarece gura ta se usucă și apoi creierul îți spune că ai nevoie de  apă. În mintea noastră avem nevoie de apă, deși știi că nu ești deshidratat. Este nevoie de răbdare pentru a depăși dorințele corpului. (…), mai spunea Sophie.

Cum arată acum Sophie. Transformarea este uimitoare

Sophie este foarte activă pe rețelele de socializare și are mulți următori. Ea le explică acestora toate detaliile despre postul uscat și postează frecvent imagini care arată ce rezultate uimitoare are acesta asupra organismului. Totuși, tânăra atrage atenția că acest regim nu este unul recomandat pentru toată lumea. Ea îi sfătuiește pe cei care doresc să încerce acest proces să își pregătească corpul cu fructe și sucuri, cu câteva zile înainte.

„Este cea mai bună psihoterapie, în loc să mănânc și să beau, am atât de mult timp să mă concentrez asupra altor lucruri. Este minunat la nivel emoțional, pentru a elibera blocajele – desigur, aveți nevoie și de mediul adecvat. Nu este pentru toată lumea, trebuie să vină din interior”, precizeaza tânăra pe reţelele de socializare.

Urmăriți Impact.ro și pe