Cum arată femeia care a născut 44 de copii. Și-a luat mai multe job-uri ca să-i întrețină

Diana Radu 01.07.2020, 19:15

O femeie din Uganda a născut 44 de copii, până la vârsta de 41 de ani. Dintre aceștia, șase au murit, iar femeia a rămas cu 38, pe care îi crește singură cu mari eforturi. Povestea lui Mariam Nabatanzi a făcut înconjurul lumii fiind considerată o mamă eroină. Iată cum arată femeia care a intrat în cartea recordurilor pentru numărul imens de nașteri!

Femeia care a născut 44 de copii până la 41 de ani

Mariam Nabatanzi a dus pe lume primii săi copii, o pereche de gemeni la vârsta de doar 13 ani. Iar în următorii 23 de ani a mai adus pe lume alți 42 de copii. Femeia este considerată una dintre cele mai fertile femei. Însă, aceasta suferă de o malformație congenitală rară care i-a permis să aibă nenumărate sarcini multiple.

Această mamă eroină are acum 41 de ani și își crește singură cu foarte mari eforturi copii, după ce soțul său a părăsit-o. Astfel, Mariam a fost nevoită să-și ia mai multe joburi pentru a reuși să-i întrețină pe cei mici. Femeia este coafeză, decoratoare, iar în afara programului lucrează șa o distilerie și colectează fier vechi.

femeie, 44 de copii, eroina
Femeia care a născut 44 de copii până la 41 de ani

După ce Mariam a dat naștere la 25 de copii, a hotărât că este de ajuns. A mers la doctor și a întrebat dacă se poate face ceva pentru a nu mai face copii. După mai multe examinări, doctorii au descoperit că avea un număr foarte mare de ovule și că orice procedură medicală ar fi prea periculoasă pentru viața ei. Inclusiv, pastilele contraceptive i-ar fi putut cauza probleme de sănătate, aşa că bebeluşii au continuat să apară. Astfel, femeia a născut gemeni de șase ori.

În cele din urmă, după cea de-a 44 sarcină, Mariam a fost supusă unei intervenții chirurgicale de îndepărtare a uterului şi nu regretă decizia făcută. Femeia a fost căsătorită de familie la doar 12 ani, cu un bărbat cu 28 de ani mai în vârstă. În medie, familiile din țara ei au 5-6 copii, dar Mariam a bătut orice record.

Copiii au crescut mai mult fără tată. Soțul lui Mariam obișnuia să dispară de acasă luni sau ani întregi, până când, într-o zi, nu s-a mai întors deloc. Singura lui contribuție la creșterea copiilor odată ce aceștia au fost născuți a fost să le dea unora dintre ei nume – lucru care de multe ori îl făcea prin telefon.

Urmăriți Impact.ro și pe