Cum arată familia lui Nelu Tătaru. Imagini în premieră cu fiul ministrului

Iancu Andreea 24.09.2020, 09:12
Cum arată familia lui Nelu Tătaru. Imagini în premieră cu fiul ministrului

Nelu Tătaru este unul dintre oamenii către care ne-am îndreptat pentru sfaturi întreaga pandemie. Deși pare că viața sa decurge doar din fruntea Ministerului Sănătății, familia lui Nelu Tătaru este locul său de refugiu. După ce se confruntă cu problemele sistemului sanitar, ministrul se refugiază în sânul familie, alături de soție și băiețelul de 10 ani.

S-au cunoscut în studenție și au oficializat relația după 12 ani. Cum arată astăzi familia lui Nelu Tătaru

Dincolo de figura serioasă a profesionistului Nelu Tătaru, ministrul este un familist convins.  Iar povestea frumoasă a familiei sale a început treptat, încă din vremea când era student. Universitatea de Medicină și Farmacie Grigore T. Popa a fost locul în care a întâlnit-o pe cea care avea să îi devină soție, după 12 ani de relație.

„Am fost colegi de liceu și n-am fost prieteni. Prieteni am fost trei ani mai târziu, când eram studenți. Atunci am fost patru ani prieteni și apoi am cerut-o în căsătorie. Sunt niște ani de care-mi amintesc cu plăcere. Am cerut-o de soție într-un mod simplu, cu un inel, întrebând-o dacă vrea să fie soția mea. Era un om pe care-l cunoșteam de ani de zile. Ne-am căsătorit la 12 ani de când ne-am cunoscut. Mi-a fost alături tot timpul, îmi este în continuare, mă înțelege”, a declarat demnitarul la Digi24.

Nelu și Rodica Tătaru formează astăzi o familie demnă de admirat. El, fost chirurg și secretar de stat, ea, o blondă care a îmbrățișat meseria de farmacist. Totuși, perioada dificilă provocată de pandemie a făcut ca familia lui Nelu Tătaru să aibă de suferit. Distanța de la București la Huși a devenit tot mai mare, pe măsură ce ministrul era nevoit să facă opriri și în alte orașe ale țării. În ciuda greutăților, Rodica și fiul său de 10 ani îl înțeleg și îl susțin pe cel care este stâlpul familiei Tătaru.

Familia lui Nelu Tătaru: ministrul și soția sa, alături de fiul lor, Teodor Ioan foto - click.ro
Familia lui Nelu Tătaru: ministrul și soția sa, alături de fiul lor, Teodor Ioan
foto – click.ro

Fiul lui Nelu Tătaru visează să devină medic sau farmacist

Pentru că așchia nu sare departe de trunchi, Teodor Ioan, micuțul familiei Tătaru, își dorește să își urmeze părinții în carieră. El visează să devină farmacist precum mama, însă nu ar refuza nici meseria de doctor. Băiețelul cuplului are o carismă aparte, dar este și un puști inteligent. Deși are doar 10 ani, fiul lui Nelu Tătaru a reușit să înțeleagă situația dificilă prin care trece tatăl său din pricina meseriei.

Timp de cinci săptămâni familia lui Nelu Tătaru a fost la distanță, dar au reușit să se vadă prin apeluri video. Chiar dacă Rodica Tătaru a fost cea care a încercat să suplinească rolul ministrului în familie, Teodor simțea lipsa tatălui său. El obișnuia să îl întrebe adesea pe Nelu Tătaru „Care a mai fost viața ta, tată, astăzi?”, gest care îl emoționa mereu pe ministru.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...