Cum arată Elena Udrea în costum de baie la 48 de ani. Fostul ministru a făcut furori pe litoral

Iancu Andreea, Ana Ionescu 27.07.2021, 15:08

Elena Udrea, fostul ministrul al Turismului, se bucură de o vacanță la mare alături de familia sa, ocazie cu care cei aflați pe litoral au putut observa cum arată fostul politician în costum de baie, la 48 de ani. Frumoasa blondină a reușit să întoarcă privirile la plajă, formele sale fiind admirate de cei prezenți lângă șezlongul său. Primele imagini cu vedeta în costum de baie, după ce a născut-o pe micuța sa, sunt de invidiat.

Cum arată Elena Udrea în costum de baie la 48 de ani

Fostul ministrul al Turismului a făcut furori pe o plajă de pe litoralul românesc. Elena Udrea a fost surprinsă de curând, la 48 de ani, în primele imagini în costum de baie de când a născut. Frumoasa blondină pare să nu își fi pierdut farmecul de altădată, reușind să întoarcă toate capetele pe o plajă din România. Aflată în vacanță alături de iubitul său, de fetița și de bunica micuței, Elena Udrea a atras privirile celor aflați în preajma șezlongului său.

Reporterii wowbiz.ro au reușit să o surprindă într-o apariție de zile mari pe Udrea, care s-a bucurat de soare și de momentele alături de logodnicul său și micuța lor. La fel de senzuală ca în perioada în care activa în politică, Elena Udrea și-a dezvăluit trupul prin costumul de baie galben și rochia croșetată, transparentă, care lăsa să i se vadă formele apetisante. În timp ce fiica sa se juca pe telefon, supravegheată de bunică, Elena Udrea s-a relaxat. Și pentru că Adrian Alexandrov, logodnicul blondinei, este un tătic atent și grijuliu, acesta a adus la un moment dat două jucării pentru fiica sa și câteva prosoape de plajă, cel mai probabil de la mașină.

Cum arată Elena Udrea în costum de baie, la 48 de ani
Cum arată Elena Udrea în costum de baie, la 48 de ani foto – wowbiz.ro

Elena Udrea și logodnicul său, poveste de dragoste cu final fericit

Între Elena Udrea și Adrian Alexandrov a existat inițial o simplă strângere de mână și doar câteva schimburi de priviri, însă lucrurile au evoluat natural, mai cu seamă că fostul politician tocmai ieșise pe atunci dintr-o relație. Din 2016 și până astăzi, cei doi logodnici au trăit clipe dificile, în perioada în care Elena Udrea s-a aflat încarcerată, însă nașterea fiicei lor le-a dat putere să reziste în fața dificultăților. Astăzi, cuplul se bucură de fiecare clipă alături de Eva Maria, micuța lor, și trăiesc din plin momente frumoase împreună.

Ne știam de ceva vreme din vedere, ne mai întâlneam la sala de sport, ne salutam, dar cel puțin eu nu știam nici măcar cum îl cheamă. Ne-am întâlnit întâmplător, după un timp, în oraș, pe la sfârșitul lui iunie 2016 – eu tocmai ieșisem din cealaltă relație, eram deci singură și deschisă către un nou început-, am schimbat câteva cuvinte, mi-a dat cartea lui de vizită, iar în zilele următoare am băut o cafea împreună și cam ăsta a fost debutul nostru în calitate de cuplu, declara Elena Udrea, în urmă cu mai mult timp, pentru revista VIVA!

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...