Cum arată dormitorul Andreei Marin. Ce și-a pus vedeta fix lângă patul matrimonial

Nicu Stan 03.08.2021, 14:13

Cum arată dormitorul Andreei Marin. Ce și-a pus vedeta fix lângă patul matrimonial. Fosta soție a lui Ștefan Bănică a descris cu lux de amănunte cum arată dormitorul pe care îl ocupă cu Adrian Brâncoveanu. Vedeta își descrie dormitorul ca fiind oaza ei de liniște. Toate amănuntele, în rândurile de mai jos.

Andreea Marin, dezvăluiri despre dormitorul pe care îl împarte cu Adrian Brâncoveanu. Ce au cei doi la dispoziție de cum coboară din pat

S-a aflat cum arată dormitorul Andreei Marin și ce și-a pus vedeta fix lângă patul matrimonial. Oaza de liniște a Andreei Marin, așa cum cum își numește ea dormitorul, probabil ar putea deveni o operă de expus la muzeu.

Vedeta l-a descris cu lux de amănunte și puțini sunt aceia care, indiferent cât de multe resurse financiare ar avea, le-ar trece prin cap o așa amenajare.

Andreea Marin are cada aproape de pat
Andreea Marin are cada aproape de pat. Sursa foto: Unica

Andreea Marina are dormitorul la mansardă

Dormitorul vedetei pe care aceasta îl împarte cu Adrian Brâncoveanu este situat la mansarda casei, beneficiază de cadă prictată de mână, precum și de o saună pentru doi. Totul este numai țevi și lemn și se potrivește perfect cu priveliștea idilică pe care fosta Zână a Surprizelor o are la dormitor.

”Dormitorul, firește, e oaza mea de liniște, și e la mansardă, un spațiu larg, cu bârne de lemn, cu cadă pictată manual de pictorița mea de suflet, Maria Parascan, cu budoarul meu mic și cochet pe care, ca femeie, l-am visat o viață, cu o saună pentru doi și un spațiu deschis ca o garderobă fără dulapuri, mobilierul fiind proiectat după dorința noastră din țevi și coturi sudate și lemn, cu lăzi de zestre pictate și baie cu chiuvetă din piatră… o mansardă-poveste, cu vederea spre câmpul pe care trec zilnic vaci și oi și câinii care păzesc turma, e idilică imaginea, iar în zare vezi o pădure. Așadar, după un efort de doi ani cu o pandemie de traversat, acest loc de suflet a devenit realitate, deci uităm ce a fost greu, căci… a meritat”, a declarat Andreea Marin, potrivit unica.ro.

Andreea Marin, doi ani de renovări

Vedeta a dezvăluit că de doi ani renovează la două clădiri în același timp, lucru care i s-a părut a fi o nebunie. .

”Doi ani de renovare a două clădiri concomitent – o nebunie! Să nu faceți asta, în paralel cu munca voastră și cu grija pentru familie, eu asta vă sfătuiesc. E o loterie dacă ajungi sau nu până la capăt ori cedezi nervos pe drum și renunți, căci, în construcții și amenajări, trebuie să ai un mare noroc să găsești echipe bine organizate și cu pricepere adevărată”, a mai spus Andreea Marin pentru sursa citată mai sus.

Urmăriți Impact.ro și pe