Cum arată diploma de studii a lui Irinel Columbeanu. A absolvit facultatea cu 10

Stan Filon 11.01.2023, 20:53

Puțini români știu, dar Irinel Columbeanu este de profesie inginer. A absolvit facultatea cu 10 și chiar a lucrat în domeniu, în tinerețe. S-a pus însă contra sistemului și așa i s-a încheiat mult prea devreme cariera de inginer, după cum a recunoscut chiar el în exclusivitate pentru Playtech Știri.

Cum arată diploma de studii a lui Irinel Columbeanu

Irinel Columbeanu este de profesie inginer energetic. Înainte de a se lansa în afaceri, a avut gânduri serioase, așa că și-a găsit un loc de muncă, mai ales că terminase facultatea cu nota 10. Din păcate pentru el, cariera sa s-a terminat mult prea devreme, după ce s-a răzvrătit și a început să spună lucruri despre care nu ar fi trebuit să vorbească. Colegii l-au luat imediat la ochi, așa că a fost dat afară. Se întâmpla chiar cu un an înainte de Revoluția din 89.

„Am lucrat la IBNA Balotești, ca inginer energetic, până când am fost dat afară c-un picior în fund cu exact un an înainte de Revoluție, pentru că m-am apucat să informez Partidul că se fură din nutrețurile țării, de parcă nu știau că raportările recoltelor erau din burtă. Și ca să nu mai bat toba cu asta a trebuit să dispar de-acolo. Vă dați seama ce satisfacție am avut când a venit Revoluția”, a declarat Irinel Columbeanu pentru Playtech Știri.

Cum arata diploma de studii a lui Irinel Columbeanu
Cum arata diploma de studii a lui Irinel Columbeanu

„Nu mai există curent electric”

Șutul primit în partea dorsală se pare că l-a trezit la realitate pe Irinel Columbeanu, iar Revoluția l-a ajutat mult. S-a lansat în afaceri și a devenit milionar în euro, asta până de curând, când și-a pierdut întreaga avere, după mai multe investiții păguboase. Și-a pierdut și celebra vilă de la Izvorani, însă se pare că nu a scăpat de coșmar. Primește în continuare facturi la electricitate pe numele său, chiar dacă nu mai locuiește la Izvorani și chiar dacă și vila a ars.

„Am mai găsit ieri dimineață în e-mail o nouă factură de la ENEL în valoare de 19,22 lei. Cum să lase ei din mână un client gras ca mine cu un ante-consum mare care nu mai face mental comparația între cât plătea înainte și cât acum la facturare din burtă iar diferența nu-i atât de alarmantă -se poate factura mult din burtă că încape și se tot strâng. Am trimis totul avocaților cu rugămintea de a-mi recomanda o soluție legală de a scăpa de acest coșmar.

Am făcut o nouă cerere de încuviințare a accesului la dosarul electronic, după care sper să primesc un cod de acces. Bănuiesc că vechiul contract, de când locuiam acolo, pe care îl aveam a rămas în vigoare. Procesul nu ar mai putea continua în lipsa unui contract valabil, care nu poate fi decât cu proprietarul imobilului racordat la punctul de consum, conform propriilor regulamente specifice unui furnizor.

„Ei trebuia să rezilieze contractual din 2018”

Ca să nu mai vorbim că acolo nu mai există curent electric, punctul de consum a fost debranșat din propria voință a furnizorului, pentru neplată. Contorul e într-o firidă la poartă, sub cheia unui lacăt, lacătul e din 2018 la mine. Pe ce citiri de contor se bazează facturile invocate în dosar la depunerea la instanță a cererii de chemare în judecată?

Ei trebuia să rezilieze contractual din 2018 toamna, de când m-am mutat de acolo cu Oana și i-am anunțat că nu mai stă nimeni la Izvorani, ca să nu mai fie nevoie să plătesc miile de euro pe lună care se plăteau la acel punct de consum pentru curent. După ce am aflat din ziare de proces, i-am mai rugat o dată să-l rezilieze, mi-a răspuns o doamnă directoare că nu îl mai găsește și m-a direcționat să mă adresez la o filială”, a precizat Irinel Columbeanu, în exclusivitate pentru Playtech Știri.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...