Cum arată, de fapt, Loredana fără machiaj. Vedeta e total schimbată față de cum o știu fanii

Andra Daoud 05.10.2022, 09:48

Loredana Groza își surprinde fanii de pe rețelele sociale cu fiecare apariție. Nicio fotografie nu este postată la întâmplare, iar Lori atrage numeroase comentarii de fiecare dată, datorită felului în care arată. Nu la fel stau lucrurile însă atunci când vedeta apare în public nemachiată și fără să se aranjeze, așa cum s-a întâmplat recent.

Cum arată Loredana nemachiată

Loredana Groza arată impecabil, la cei 52 de ani pe care i-a împlinit recent. Mulți ar îndrăzni chiar să spună că diva arată mai bine acum decât atunci când s-a lansat în muzică și că trecerea timpului nu și-a pus deloc amprenta asupra ei. Lori a recunoscut că acordă o atenție deosebită felului în care arată și că are grijă de ea, însă gurile rele spun că vedeta ar fi exagerat cu intervențiile chirurgicale și cu editarea fotografiilor pe care le postează pe social media.

Așa se face că, atunci când nu este pe scenă sau la emisiuni, Lori arată complet diferit față de imaginea cu care și-a obișnuit fanii. Recent, cântăreața a fost surprinsă în avion, la prima oră a dimineții. Lori s-a îmbarcat în zborul care venea de la Londra și a încercat să treacă neobservată, însă ceilalți pasageri români au recunoscut-o imediat. Fără machiaj, cu părul prins și vizibil obosită, Lori și-a acoperit ochii cu o pereche de ochelari de soare.

Cum arata, de fapt, Loredana fara machiaj. Vedeta e total schimbata fata de cum o stiu fanii
Loredana Groza, surprinsa in avion, la prima ora a diminetii (Sursa foto: Click)

Loredana Groza, despre operațiile estetice

Deși mulți sunt de părere că Loredana a apelat la medicul estetician în repetate rânduri în ultimii ani pentru a arăta bine, vedeta susține vehement că nu are nicio operație estetică, ci muncește din greu pentru a se menține în formă.

„Nu am nicio operație estetică. Nu am silicoane, nu am liftinguri, nici n-aș avea timp să fac asta, chiar dacă poate, cine știe, nu sunt împotriva lor și admir femeile care încearcă să arate bine indiferent de vârstă și au curajul să se transforme.

Cred că sunt în ziua de astăzi atâtea posibilități să arăți bine fără să faci lucruri radicale, cu dietă, sport, având grijă de corpul tău, de fața ta, sunt tratamente și proceduri noninvazive care te ajută să fii wow. Și am avut noroc de la natură că m-am născut cu dotările de rigoare. E o muncă grea să arăți bine, nu e chiar ușor”, a declarat Loredana Groza, într-un interviu acordat în urmă cu ceva timp.

Urmăriți Impact.ro și pe