Cum arată curtea din casa Oanei Roman. FOTO

Ioana Bucur 25.10.2021, 10:32

Vedeta pare că s-a infectat cu febra renovărilor, iar internauții așteaptă cu nerăbdare să vadă imagini din curtea casei Oanei Roman. După ce a terminat de construit terasa la care visa, fiica fostului premier al României și-a reamenajat grădina, iar proiectele sunt departe de final.

Casa Oanei Roman a intrat în renovări

Crescută în condiții la care mulți doar visează, educată în Franța, Oana Roman învață acum ce înseamnă munca fizică. Însă, în momentul în care lucrezi pentru casa în care îți crești familia, toate eforturile se transformă în satisfacții și motive de mândrie. În urmă cu câteva luni, vedeta a dat startul unui maraton de proiecte de renovare în vila în care locuiește și și-a ținut urmăritorii la curent cu fiecare schimbare făcută. După construirea terasei la care visa de când s-a mutat în casa din Pipera, a venit rândul grădinii.

Oana Roman a reușit să își creeze o adevărată oază de liniște, un refugiu de la tot ce înseamnă problemele din viața de zi cu zi: „Sunt foarte fericită! A ieșit superb, eu sunt foarte încântată”, a spus chiar ea.

Cei care erau nerăbdători să vadă cum arată curtea din casa Oanei Roman au avut parte de o surpriză frumoasă de la vedetă, ea oferind un scurt tur al grădinii sale.

„Am terminat cu pietrele din față, dar n-am terminat cu șantierul! Mâine vin niște băieți să ne pietruiască aleea din beton pe care a turnat-o Marius. În spate, în bucătăria de vară, avem șantier. Sper ca în două sau trei săptămâni să terminăm și să ne liniștim cu lucrările până la primăvară”, a spus Oana Roman, pe Instagram.

Cum arată curtea din casa Oanei Roman

„Cam atât de minunat este omul ăsta”

Recent, Oana a dezvăluit că partenerul său, Marius Elisei, s-a ocupat de cea mai mare parte a lucrărilor de renovare.

„Marius a făcut tot. Pentru că deși nu are pregătire în domeniu, când vrei să faci ceva, poți. Marius a făcut totul, este doar meritul și munca lui. Atunci când îți dorești un lucru, când îți pui în cap să faci ceva și faci pentru tine, se poate. El a făcut tot, el a pus gresia, el a placat pereții cu rigips, el a turnat beton în curte, el a pus gazonul.

Pe lângă că a terminat de placat pereții și s-a apucat de gresie, azi a vopsit cu lac și terasa din față și a și gătit ficăței la tigaie cu piure. Când am venit acasă, după toate drumurile pe care le-am avut, am găsit și terasa făcută, și mâncare făcută și început de greșit. Cam atât de minunat este omul ăsta, când vrea el. Și nu-l iubesc numai pentru asta, îl iubesc pentru că este cel mai de casă băiat și cel mai familist posibil”, a adăugat vedeta pe Instagram.

colaj Foto : Carmen Iozan

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...