Cum arată cumnata Simonei Halep. Ţinutele alese pentru nunta sportivei nu au trecut neobservate

Ioana Bucur, Adrian Dumitru 20.09.2021, 20:58

„Nunta anului” a fost un festival de eleganță, bun gust și lux. Cei aproape 300 de invitați au petrecut într-un cadru desprins din basme, iar ținutele alese au fost demne de covorul roșu. Printre cele mai spectaculoase apariții ale serii a fost chiar cumnata Simonei Halep. Luminița a atras toate privirile cu cele două rochii pe care le-a purtat.

Cumnata Simonei Halep, apariție spectaculoasă la nunta sportivei

Într-o frumoasă zi de miercuri, 15 septembrie 2021, Simona Halep și Toni Iuruc au spus cel mai frumos „DA” din viața unui cuplu și și-au unit destinele, în fața familiilor și prietenilor lor. Petrecerea, organizată într-un club de lux din Mamaia, a fost urmărită cu atenție de presă și public, fiecare detaliul analizat, întors pe toate părțile.

Mireasa Simona Halep a fost încântătoare, cu un machiaj lejer, ce i-a scos doar în evidență frumusețea naturală. Rochiile alese de ea au atras toate privirile, însă nu au fost singurele care au impresionat. Printre cele mai frumoase apariții de la nuntă a fost și cea a Luminiței, nimeni alta decât cumnata Simonei Halep.

Luminița a intrat în familia Halep în urmă cu câțiva ani, după ce s-a căsătorit cu Nicolae, fratele sportivei. Cei doi au împreună doi copii – o fată și un băiat. Cumnata Simonei Halep este o prezență discretă, participând doar la evenimente legate de familie. Nu este nici fanul platformelor de social media, unde postează destul de rar imagini. Luminița este absolventa Universității Ovidiu și provine dintr-o familie de artiști, părinții săi cântând în formația Kavalla.

La nunta Simonei Halep și a lui Toni Iuruc, cumnata sportivei a purtat două ținute spectaculoase. În prima parte a petrecerii, Luminița și-a făcut apariția într-o rochie verde neon, fără bretele și mulată pe corp. După lăsarea nopții, a optat pentru o rochie lungă, vaporoasă, cu imprimeu leopard și un mic decupaj în zona bustului.

Cum arată cumnata Simonei Halep
Simona Halep și Luminița, cumnata sa

Cadou inedit la cununia civilă

Înainte de marele eveniment, mirii le-au transmis invitaților că tradiționalul „plic cu bani” nu se va primi la nunta lor. În schimb, Simona Halep și Toni Iuruc au primit cu drag cadouri simbolice de la cei care le-au fost alături în ziua cununiei civile.

Cel mai frumos cadou pe care Simona Halep l-a primit la nuntă a fost dezvăluit chiar de către jucătoarea de tenis. Aceasta a remarcat rachetele de tenis din partea doamnei Ruzici, acestea fiind un dar remarcabil, după ce fosta sportivă a evoluat la Roland Garros cu ele.

„Cel mai frumos cadou au fost rachetele de tenis de la doamna Ruzici. Au fost cadouri cerute… Pentru că am rugat-o să îmi dea o rachetă cu care a evoluat la Roland Garros.

Soţul meu face o cameră, un fel de muzeu, cu toate trofeele mele, a fost dorinţa lui, nu a mea. Dorinţa mea a fost să facem această cameră la Constanţa, dar s-a schimbat planul şi este la Bucureşti. Toni a vrut o rachetă de-a domnului Ţiriac, una a domnului Năstase şi una de la doamna Ruzici. Până acum am primit doar de la doamna Ruzici, bărbaţii se lasă greu, observ”, a declarat Simona Halep.

Urmăriți Impact.ro și pe