Cum arată conacul în care Alexandru Ciucu şi Alina Sorescu au locuit împreună. Are 2.000 de metri pătraţi şi o valoare uriaşă

Stan Filon 09.05.2022, 08:17

Acum s-a aflat cum arată conacul în care Alexandru Ciucu şi Alina Sorescu au locuit împreună. Este fostul lor cămin conjugal, locul unde au petrecut cele mai frumoase clipe din viața lor, casa în care și-au crescut cele două fetițe, dar dar și locul de unde Alina Sorescu a plecat în urmă cu trei luni, fără să mai privească înapoi. Este un adevărat conac, construit în Pipera, cu o suprafață de nu mai puțin de 2.000 de metri pătrați.

Iată cum arată conacul în care Alexandru Ciucu şi Alina Sorescu

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au format un cuplu timp de 12 ani de zile. Au părut fericiți de cele mai multe ori, însă între ei a avut loc o ruptură care a dus în final la divorț. Presa a tot vorbit despre divorț, însă cei doi au preferat să tacă, iar atunci când au vorbit, au negat. Creatorul de modă a mai fost fotografiat alături de diferite femei, în ultimii ani, însă a găsit mereu scuze spunând că sunt prietene de familie.

Presa a scris că ruptura dintre cei doi soți a avut loc imediat după nașterea mezinei familiei. De atunci, Alina Sorescu și Alexandru Ciucu s-au afișat din ce în ce mai puțin împreună, iar atunci când o făceau era doar pentru evenimente în familie. Alina Sorescu ar fi vrut să plece de acasă de mai mult timp, însă s-a temut că nu va putea să se descurce cu banii. Totul s-ar fi schimbat după ce și cântăreața ar fi cunoscut un bărbat, potrivit Playtech.ro.

Cum arata conacul in care Alexandru Ciucu si Alina Sorescu au locuit impreuna
Cum arata conacul in care Alexandru Ciucu si Alina Sorescu au locuit impreuna

Ruptura a avut loc în 2017

„Ruptura dintre ei s-a produs cred că din 2017, imediat după ce a născut-o pe cea mica (n.r. Ana Raisa). De atunci nu se mai înțelegeau și se afișau doar la anumite evenimente de familie. Păstrau aparențele de dragul copiilor. Cred că ei i-a fost teamă să-l părăsească mai devreme, căci nu credea că se va putea descurca singură financiar. A venit pandemia, automat a amânat. Acum vreo 3 luni și-a făcut curaj și a plecat de acasă.

Cel mai probabil bărbatul cu care este acum, și pe care îl ține în continuare secret, i-a dat forța să ia această decizie. Ea nu vorbește clar despre un iubit, însă se vede pe ea că este cu cineva. Este mult mai atentă cu ea, se aranjează mai mult, se pune mai mult în evidență, ceea ce nu făcea când era cu Alex. Zâmbește mai mult și se vede că este decisă să pună capăt acestei relații. Dar nu se știe niciodată. Poate că se vor împăca”, a mai declarat sursa respectivă pentru Playtech.ro.

Ei bine, cei doi nu par dispuși să se mai împace vreodată, mai ales după ce Alina Sorescu a părăsit conacul în care a locuit alături de soțul și fiicele sale. S-a mutat din Pipera, acolo unde este amplasată vila cu alură de conac de 2.000 de metri pătrați a familiei și s-a mutat într-un apartament din București, împreună cu fetițele sale, care au schimbat casa și curtea de poveste, cu un simplu apartament.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...