Cum arată cel mai supărat câine din lume. Din ce cauză a ajuns să arate așa

Badea Violeta 05.08.2022, 11:18
Cum arată cel mai supărat câine din lume. Din ce cauză a ajuns să arate așa

Chupete este, fără îndoială, cel mai supărat câine din lume. De-a lungul timpului, micuțul patruped a fost protagonistul mai multor meme-uri, dar ceea ce nu știu oamenii este că are o boală. Animalul are un cap anormal și o încruntare permanentă, astfel că a devenit viral în mediul online. În ciuda faptului că pare mereu supărat, Chupete are multă dragoste de oferit și caută cu disperare o familie dispusă să-l îngrijească.

El este câinele care pare mereu supărat

Acest câine i-a impresionat pe internauți cu aspectul său ciudat. Patrupedul are un aspect deosebit datorat de o hidrocefalie. Aceasta este o boală care se caracterizează prin acumularea de lichid în zona creierului, ceea ce face ca animalul să aibă un craniu mult mai mare.

Cu toate astea, forma anormală a capului i-a adus multă popularitate. Chupete a devenit un adevărat star pe rețelele sociale pentru că aspectul său nu este același cu cel al altor câini.

În prezent, patrupedul adorabil se află în căutarea unei familii iubitoare. Din cauza afecțiunii de care suferă, Chupete are nevoie de îngrijire, dar internauții sunt siguri că se va face bine cu multă dragoste.

Cum arata cel mai suparat caine din lume
Cum arata cel mai suparat caine din lume

Sute de oameni din întreaga lume îl îndrăgesc pe Chupete

Cățelul, numit Chupete, are ochii încrucișați și sprâncene foarte distincte care îl fac să pară în permanență supărat. Însă, încruntarea lui nu face decât să-l facă și mai adorabil, iar sute de oameni de pe întregul mapamond s-au îndrăgostit de el și doresc să-l adopte.

În prezent, Chupete se află în adăpostul Narices Frías din Cochabamba, Bolivia, și are nevoie urgentă de o tomografie computerizată pentru a-i evalua mai bine starea de sănătate.

Claudia Patricia, o cunoscută activistă pentru animale din Bolivia, a distribuit, de curând, povestea micuțului patruped pe contul său personal de Facebook. Postarea a reușit să atragă atenția mai multor internauți.

„Faceți cunoștință cu iubitul nostru Chupete, un adevărat miracol creat de Dumnezeu. Dacă vrei să adopți un câine, te rog, ia-l pe Chupete. Este un cățel bun și iubitor”, a scris aceasta în dreptul imaginilor cu Chupete.

Ea îl descrie pe acest câine cu aspect unic ca fiind un „cățeluș bun” și un adevărat miracol, așa că îi îndeamnă pe internauți să-l ia acasă.

„Vă rog, dacă puteți adopta un câine, luați-l pe Chupete, este un mic miracol al lui Dumnezeu”, a mai scris Claudia.

Urmăriți Impact.ro și pe