Cum arată cel mai brutal model SUV de la Audi. Are 918 cai putere și un cuplu de 1180 Nm

Daria Petrescu, Diana Dumitrache 28.07.2021, 19:57
Cum arată cel mai brutal model SUV de la Audi. Are 918 cai putere și un cuplu de 1180 Nm

Audi este una dintre cele mai apreciate mărci de mașini, alese de șoferii din țară dar și de peste hotare. Pentru cei pasionați de aceste modele, ei bine, a apărut cel mai brutal model SUV de la Audi. Are 918 cai putere și un cuplu de 1180 Nm. Mai mult, este dotat multe alte lucruri de interes. Drept urmare, pentru a afla cât mai multe despre acest model, iată tot ce trebuie să știți, în cazul în care vreți să achiziționați bijuteria.

Cum arată cel mai brutal model SUV de la Audi

Sau Audi RS Q8 este unul dintre cele mai puternice SUV-uri de pe piață, dar pentru că a dorit întotdeauna mai mult, Manhart tocmai a lansat o versiune a SUV-ului german care este și mai „piperată”, potrivit razaoautomovel.com.

Este vorba despre Eis sau „atotputernicul” Manhart RQ 900. Modelul a fost anunțat în urmă cu aproximativ un an.

Manhart RQ 900 are o producție limitată de doar 10 unități și ridică agresivitatea vizuală a RS Q8, datorită kitului din fibră de carbon disponibil. Â

Acesta este compus dintr-un capot nou, spoiler dianteiro, saias lateral, difuzor și extensii ale cavas das rodas.

Pentru imagini și mai agresive, aceste extras melhoram, potrivit pregătitorului german, la aerodinamica modelului RQ 900.

Cu ce iese în evidență

Modelul mașinii este spectaculos. Designerul este special și admirat de toți iubitorii unor astfel de bolizi. De asemenea, iese în evidență pentru jucătorii uriași cu 24 de poli la rând ca o listă în aur care contrastează cu perfecțiunea ca schemă de bază pe care Manhart a ales-o pentru acest „monstru”

În partea din spate, putem identifica, de asemenea, două spoilere:

– unul care extinde linia acoperișului și un alt logo împreună cu două lămpi spate

– patru prize de evacuare uriașe (care în Germania are o toba de eșapament datorită zgomotului).

Din fabrică, Audi RS Q8 este alimentat de un motor V8 biturbo de 4,0 litri care produce 600 CP de putere și maxim 800 Nm. Agora și, după ce a trecut mai mult de Manhart, a continuat să producă 918 CP și 1180 Nm.

Pentru a obține această creștere a puterii, luați în considerare fața RS Q8 din fabrică până la Manhart a reprogramat unitatea de comandă a motorului și instalarea unui aport de carbon ar, un nou intercooler și turbos modificate, pe lângă faptul că are un sistem de evacuare complet nou.

Pentru a-și valida puterea mecanică, este de așteptat că va fi mai rapid decât fabrica Audi RS Q8, care datează înapoi la 305. km / h viteză maximă (cu Dynamic Pack opțional) și accelerează de la 0 la 100 km / h în 3,8 secunde.

Cat costa model SUV de la Audi?

-22.500 de euro pentru creșterea puterii (și toate modificările mecanice)

-24.900 pentru kitul caroseriei din carbon

– 839 euro vopsea peeling

– 9900 euro peeling, 831 euro pentru suspensia redusă

8.437 euro pentru sistemul de evacuare ș

-29.900 de euro pentru noul interior.

Astfel că, această transformare costă aproximativ 97.300 de euro, înainte de taxe. Și este important de menționat că la această valoare este de asemenea necesar să adăugați prețul „mașinii donatoare”, sau Audi RS Q8, care nu vine pe piața portugheză cu 200.975 de euro.

Urmăriți Impact.ro și pe