Cum arată cea mai scumpă mască de protecție din lume. De ce costă 1,5 milioane de dolari

Iancu Andreea 11.08.2020, 11:46
Cum arată cea mai scumpă mască de protecție din lume. De ce costă 1,5 milioane de dolari

Pandemia de coronavirus a determinat populația întregii lumi să adopte un nou accesoriu zilnic. Masca de protecția a devenit astfel obligatorie în multe dintre statele Globului. În timp ce inițial, la izbucnirea crizei, măștile abia se găseau în unele regiuni, acum ele sunt accesibile cetățenilor. Și pentru a crea o imagine premium acestui accesoriu banal, un designer s-a gândit să realizeze cea mai scumpă mască de protecție.

Mască de protecție de 1,5 milioane de dolari

De vreme ce masca a devenit un articol prezent permanent în viețile noastre. Pentru a o face mult mai purtabilă, mulți creatori s-au gândit să o modifice, păstrându-o totuși funcționalitatea. Astfel, au apărut o serie de măști de protecție personalizate. Una dintre ele este o mască de protecție de 1,5 milioane de dolari.

Aceasta este realizată de un designer, care a creat cea mai scumpă mască de protecție din lume. Chiar dacă este foarte costisitoare, aceasta s-a vândut rapid. Un om de afaceri chinez, stabilit în Statele Unite ale Americii deține acum cea mai scumpă mască de protecție.

Cea mai scumpă mască de protecție din lume
Cea mai scumpă mască de protecție din lume

Din ce este făcută cea mai scumpă masca de protecție

Puțini s-ar fi gândit să asorteze la ținuta zilnică o mască realizată din diamante. Cea mai scumpă versiune este realizată din nici mai mult, nici mai puțin decât 3600 de diamante albe și negre. De asemenea, pentru a atinge suma exorbitantă de 1.5 milioane de dolari, designerul a adăugat la creația sa și aur de 18 karate.

Totuși, chiar dacă aspectul exterior este impresionant, masca oferă și o protecție ridicată celui care o poartă. Astfel, ea are la interior filtre speciale pentru a proteja posesorul împotriva infectării cu noul coronavirus.

Cu un design luxos și extrem de strălucitoare, cu siguranță cea mai scumpă mască de protecție din lume va întoarce capetele trecătorilor de fiecare dată.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...