Cum arată casa de vacanță pe care o deține Andreea Marin la munte, în România

Daria Petrescu 27.02.2020, 12:11
Cum arată casa de vacanță pe care o deține Andreea Marin la munte, în România

Andreea Marin  deține o locuință superbă în Capitală, cu o curte amenajată după bunul ei plac și câteva viețuitoare care îi fac viața mai frumoasă. Însă puțini sunt cei care știu că fosta soție a lui Ștefan Bănică Jr. și-a construit și o casă de vacanță la munte. Aici , vedeta merge să se relaxeze din când în când.

Andreea Marin și-a construit o casă superbă la munte

Andreea Marin are un loc special unde merge să se relaxeze , casa sa de vacanță de pe Valea Prahovei. În urmă cu ceva timp, fosta prezentatoare tv a povestit cum i-a venit ideea să construiască locuința.

Până la vila din Telega, Andreea are de parcurs, din Capitală, doar o sută de kilometri. Casa vedetei este simplă, pe două niveluri şi cu o miniterasă. De aici se vede fosta puşcărie Doftana.

„Povestea e așa. Am venit în acest sat de munte de pe Valea Prahovei invitată fiind la masă de Paște a unor prieteni. Am luat masa și apoi am pornit pe drumurile acestea de țară pe jos, ca să dăm burtă jos cum se spune.

Până la vila din Telega, Andreea are de parcurs, din Capitală, doar o sută de kilometri.
Până la vila din Telega, Andreea are de parcurs, din Capitală, doar o sută de kilometri.

Era liniște, verdeață, atmosfera aceea de țara care te duce atât de departe de ceea ce știi tu că există în București. E o altă energie aici. E o energie pozitivă. Te readuce cu picioarele pe pământ, te face să te simți om și din nou întors la rădăcini. Mergând așa de pe o străduță pe altă, am ajuns.

Nu exista nimic construit aici, era o pantă, la stradă gardul era dărăpănat.  Plantele crescuseră în dezordine atât de mult încât nu reușeai să vezi bine ce e în partea de jos.  Nu reușeai să vezi livada de pruni în adevărată ei frumusețe”, a povestit Andreea Marin, potrivit casa.acasa.ro.

„Tata mi-a zis „nu ai bani să faci o casă, nici măcar una de lemn, așa cum îmi doream eu , dar ai putea să faci fundația”, își mai amintea fosta zână a surprizelor.

Viața personală a Andreei Marin

În 1995, pe când avea 21 de ani, s-a căsătorit cu Cristian Gheorghiță, care în prezent este director de marketing la Prima TV. Cei doi au divorțat în anul 2000. În ianuarie 2006 Andreea s-a recăsătorit, cu Ștefan Bănică Junior, iar pe 15 decembrie 2007 a născut-o pe Ana Violeta. După 7 ani de căsnicie, cuplul și-a anunțat divorțul pe rețeaua de socializare Facebook.

Pe 22 decembrie 2013, în ziua în care a împlinit 39 de ani, Andreea s-a căsătorit civil cu Tuncay Öztürk. Barbatul este un medic turc, fizioterapeut și osteopat, care este și preparator fizic al lotului național de gimnastică feminină al României. Cei doi au divortat.

 

 

Urmăriți Impact.ro și pe