Cum arată Carmen Brumă la 44 de ani. Secretul cel mai important al dietei sale : ”Nu mănânc zilnic același lucru”

Stan Filon 01.06.2021, 13:43

Carmen Brumă tocmai ce a realizat un nou pictorial care va fi adorat de fanii săi. Vedeta a împlinit recent vârsta de 44 de ani, dar arată fenomenal. Soția lui Mircea Badea și-a dezvelit trupul foarte bine lucrat, dar a dezvăluit și secretele frumuseții sale.

Carmen Brumă și-a dezvăluit secretele siluetei sale de invidiat

Carmen Brumă nu mai are nevoie de nicio prezentare. Se clasează printre cele mai frumoase femei din România, iar trupul său, spun multe voci avizate, este unul aproape perfect. Situația nu a stat mereu așa, fiind cunoscut faptul că vedeta a avut probleme serioase cu greutatea, în adolescență.

A lăsat totul în urmă, iar acum arată mult mai bine decât arăta la 20 de ani. Speră că aceasta nu este cea mai bună variantă a sa, așadar trebuie să ne pregătim pentru o Carmen Brumă și mai sexy. Prezentatoarea de televiziune a acordat recent un interviu pentru viva.ro, în care a spus exact ce face de arată atât de bine.

Cum arata Carmen Bruma la 44 de ani. Secretul cel mai important al dietei sale
Cum arata Carmen Bruma la 44 de ani. Secretul cel mai important al dietei sale

Pictorial sexy la 44 de ani

”Sincer, sper că nu e asta cea mai bună versiune a mea pentru că mie îmi place tare mult și „călătoria’ către cea mai bună versiune. E motivantă, revelatoare, un combustibil eficient pe termen lung. Dacă am ajuns deja la cea mai bună versiune, ce fac mai departe?”, a spus vedeta.

Dar cum s-a menținut atât de bine în plină pandemie de coronavirus, când oamenii obișnuiți s-au refugiat în bucătărie și au luat cel puțin câteva kilograme în plus? Ei bine, tot Carmen Brumă a spus cum a gestionat această perioadă. ”Făcând programe de slăbit și fiind un fel de „suport pentru oamenii care își doreau să scape de kilogramele în plus cu ajutorul programelor mele de pe www.carmen-bruma.ro. Am luat-o ca pe o provocare, și eu funcționez foarte bine în „paradigma asta. Mi-am propus să nu fiu în niciun fel „victima perioadei prin care trecem și să găsesc o cale să profit de ea dacă se poate. Am lansat în plină pandemie programul meu Abdomenul de Urgență by Carmen Brumă, pe care l-am filmat în condiții „de urgență, eu cu prietena mea Adina Halas, pe acoperișul unei clădiri, în aer liber… A fost o mega provocare ca doi oameni, dintre care unul trebuia să fie în fața camerei, să suplinească efortul, munca unei echipe întregi. Ne-a ieșit și sunt foarte mândră de asta”, a mai mărturisit vedeta.

A avut probleme serioase cu kilogramele

Carmen Brumă a vorbit și despre perioada când se lupta cu kilogramele în plus și a pierdut câteva bătălii. ”A fost un declic la un moment dat pe care îl au mulți dintre cei care se îngrașă foarte multe kilograme și nu se simt bine în pielea lor, în viața lor. E un moment personal și intim în care fiecare om aflat în situația descrisă realizează că nu mai are decât o singură alegere. Din experiența mea, la multe persoane, acest declic apare pe fondul unei suferințe destul de serioase. Dacă nu te doare suficient de tare, nu apare declicul”, a mărturisit vedeta.

Dar cum face, totuși, să se mențină atât de bine? ”Eu am niște reguli pe care le-am introdus acum foarte mulți ani în viața mea și de la care nu mă abat. Una dintre ele este că nu mănânc zilnic același lucru și încerc să diversific cât de mult pot mesele. Una dintre problemele alimentației noastre este lipsa diversității. Mâncăm aceleași
patru legume, fructe, cereale etc. În programele mele, mesele sunt diferite de la o zi la alta, și asta li se pare dificil multor persoane, care mă întreabă de ce nu pot mânca șapte zile același mic dejun, de exemplu.

O alimentație sănătoasă presupune diversitate, echilibru, flexibilitate și concordanță cu gradul de activitate fizică. Sportul în ecuația asta este un fel de „bon de masă. Dacă faci sport în mod constant și susținut, îți permiți să mănânci mai mult față de o persoană care nu face asta. Plus beneficiile de ordin psihic, care sunt foarte mari și subevaluate. Eu cred sincer că, în vremurile pe care le trăim, sportul este obligatoriu pentru sănătatea mintală”, a conchis prezentatoarea.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...