Cum arată bucătăria și sufrageria lui Dorian Popa. Întreaga casă a costat 300.000 de euro

Daria Petrescu 17.02.2020, 15:10
Cum arată bucătăria și sufrageria lui Dorian Popa. Întreaga casă a costat 300.000 de euro

Dorian Popa este unul dintre cei mai apreciați artiști din România. De când și-a făcut vlog, interpretul își șine la curent fanii, cu tot ceea ce face. De exemplu, zilele trecute, acesta le-a arătat tuturor cum arată interiorul vilei în care s-a mutat cu iubita lui.

Cum arată bucătăria și sufrageria lui Dorian Popa. Casa a costat 300.000 de euro

Casa lui Dorian Popa are 3 etaje, piscină și o suprafață de 400 de metri pătrați. Suma pe care acesta a investit-o este una imensă. Este vorba de aproximativ 300 sute de mii de euro pe care i-a băgat în vila pe care a ridicat-o la Domnești.

Pe contul de Instagram și pe vlogul său, care are un milion șase sute de urmăritori, Dorian Popa a arătat imagini din vila la care a muncit aproape doi ani.

Casa lui Dorian Popa are 3 etaje, piscină și o suprafață de 400 de metri pătrați
Casa lui Dorian Popa are 3 etaje, piscină și o suprafață de 400 de metri pătrați

„Deși sunt în plin proces de montare, nu m-am putut abține să nu vă arat! Ia uite aici, un alb imaculat! Ledu’ led, flăcărica flăcărică! Tot ce trebuie!”, a spus Dorian Popa într-un filmuleț postat în mediul virtual.

Baia lui Dorian Popa are duș din sticlă, pe care nu se depune calcarul, oglindă cu LED de sus până jos și mozaic negru strălucitor, iar cea a iubitei sale e gândită cu mult argintiu.

Cine este Dorian Popa

Dorian Popa  este un actor de televiziune, compozitor, dansator și cântăreț român.

A devenit cunoscut în 2011, odată cu apariția sa în serialul Pariu cu viața alături de colegii săi din Lala Band, unde l-a interpretat pe Andrei Anghel.

Este masterand al Facultății de Relații Publice în Marketing în cadrul A.S.E.  A câștigat premiul „Bărbat de succes al anului 2014” din cadrul galei Celebrity Awards.

În 2015 a apărut în reality show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, difuzat de PRO TV.

A apărut pe coperțile revistelor TV Mania,  TV Satelit, Men’s Health  și Bravo.

În 2015, a fost implicat într-un accident rutier, însă nu a fost rănit și a dublat vocea personajului Sohone din Mune: Gardianul Lunii.

În prezent susține mai multe concerte prin țară și este vlogger pe canalul său de youtube.

Dorian Popa a explicat de ce el și iubia lui, Claudia, nu pot avea copii acum

„Nu ne-am planificat nimic, totul a venit super natural, am zis că această casă va dezvolta relaţia noastră cu siguranţă. Îmi este frică de ideea de copilaş nu din punct de vedere financiar, nu din punct de vedere al împlinirii relaţiei noastre…am avut nişte pieteni care au avut probleme cu copilaşii la naştere. Mă sperie atât de tare ideea asta, chiar şi după naştere. Cred că este o chestie de laşitate într-un fel…

Încă îmi e frică. Nu îmi dau seama. Eu făcând sport, iau nişte suplimente nutritive, nişte chestii care cu siguranţă mă fac să nu fiu clar în acest moment apt să dau viaţă unui bebeluş. Şi dacă vreau să fac asta trebuie clar să urmez nişte paşi de curăţare, nu trebuie să te joci. Cred că m-aş căuta şi sub unghia mică de la picior”, a declarat Dorian.

 

Urmăriți Impact.ro și pe