Cum arată bărbatul care a cheltuit o avere să arate ca Nicki Minaj. S-a transformat complet

Stan Filon 29.05.2023, 11:34

Un bărbat a cheltuit o adevărată avere pentru a arăta ca Nicki Minaj! S-a transformat radical pentru a semăna cu cântăreața sa preferată, care este, de altfel, și modelul său în viață. Este mulțumit acum de felul în care arată, chiar dacă recunoaște că mai are câteva schimbări costisitoare de făcut!

Cum arată bărbatul care a cheltuit o avere să arate ca Nicki Minaj

Un bărbat a cheltuit aproximativ 40.000 de lire sterline pentru a semăna cu cântăreața Nicki Minaj. Rudy Villalobos, în vârstă de 27 de ani, a început să-și schimbe înfățișarea în 2020, după ce a devenit obsedat de conceptul „schimbarea înfățișării tale”.

Rudy a dezvăluit că obișnuia să se joace cu păpuși Barbies când era tânăr, ceea ce spune că l-a inspirat să fie oricine își dorea. De asemenea, crede că locul în care locuiești are un impact mare asupra modului în care vrei să arăți sau să te comporți.

Cum arata barbatul care a cheltuit o avere sa arate ca Nicki Minaj
Cum arata barbatul care a cheltuit o avere sa arate ca Nicki Minaj

„Am vrut să fiu mai încrezător”

„În funcție de stilul de viață pe care îl trăiești, dacă ești înconjurat de mentalitatea de a arăta „perfect”, cu siguranță te va captiva. Pentru mine, nu trăiesc lângă Hollywood, îmi amintesc doar că am văzut poze vechi cu mine și nu am fost mulțumit de felul în care arătam. Am vrut să fiu mai încrezător și am vrut să mă simt ca o păpuşă. În capul meu, am vrut să arăt „perfect” în ochii mei”, a spus fanul Nicki din Los Angeles.

Schimbându-și aspectul, Rudy a cheltuit aproximativ 40.000 de lire sterline în ultimii trei ani. Recunoaște că i-a fost destul de greu să facă aceste investiții, deoarece are un job normal. Rudy este make-up artist. „Muncesc din greu pentru banii mei și economisesc de la muncă. Așa am avut un lifting brazilian, patru sesiuni de injecții pe fund, filler și Botox”.

Societatea Americană a Chirurgilor Plastici (ASPS) a avertizat cu privire la complicațiile alarmante legate de liftingurile fesiere, deoarece aproximativ trei la sută dintre chirurgi s-au confruntat cu moarte pacienților.

„Experiența mea cu operațiile la fund nu a fost deloc rea. A fost puțin dureros pentru că nu ești amorțit, dar nu a fost chiar atât de rău – aș face-o din nou”, a spus Rudy. Scopul lui Rudy nu este doar să fie versiunea lui de „perfect”, ci și să semene cu rapperul din Trinidad, Nicki Minaj.

Ce schimbări mai are de făcut

„Simt că Nicky joacă un rol important în industria de îmbunătățire a corpului, deoarece a fost una dintre primele care și-a făcut fundul. A înțeles când și-a început cariera și a fost atât de deschisă în privința asta, chiar și după toată ura și reacțiile pe care le-a primit. Așa că Nicki m-a inspirat cu siguranță. Mi-a plăcut aspectul ei și am vrut să semăn cu ea, mai ales la fund. Nu cred că vreau să îl am mai mare decât al ei, acum vreau să-mi mențin fundul de-a lungul timpului. Probabil că ea face la fel!”, a mai spus Rudy.

Dar ce mai are de făcut pentru a semăna și mai bine cu cântăreața sa preferată? Ei bine, tânărul a recunoscut că mai are mult de lucru la corpul său, în special la aspectul feței.

„De asemenea, vreau să-mi îmbunătățesc mai mult trăsăturile feței, aș dori o operație de nas, umplere a maxilarelor, îndepărtarea grăsimii bucale și un lifting de sprâncene.”

El a plănuit ca următoarea sa operație să fie o rinoplastie, cunoscută sub numele de operație la nas, și va cheltui între 4.000 și 5.000 de lire sterline pentru aceasta.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...