Cum arată astăzi membrele trupei ASIA. Sunt total schimbate, nu le mai recunoști. FOTO

Iancu Andreea 16.10.2021, 14:55

Înființată în luna martie a anului 1999, trupa ASIA a reprezentat un fenomen muzical la acea vreme, fiind una dintre cele mai îndrăgite trupe de fete din România. Din păcate, în ciuda succesului de care s-au bucurat, cântărețele au decis să se despartă în 2006, când fiecare dintre ele a pornit pe propriul drum, lăsând deoparte muzica ce le-a propulsat în topuri. Chiar dacă piesele devenite celebre și fredonate și astăzi, “Ia cu tine și inima mea”  sau “Periculos” au rămas în memoria fanilor, viața artistelor s-a schimbat complet după ce au decis ca trupa să se destrame. Puțini mai știu cum arată astăzi membrele trupei ASIA, care se numărau printre cele mai admirate prezențe artistice din anii 2000, în România.

Membrele trupei ASIA, complet schimbate astăzi, la peste două decenii de la separare

Anca Neacșu, Sorana Darclee, Irina Nicolae și Anemona Niculescu își reuneau pasiunea pentru muzică în data de 8 martie 1999 când lua naștere trupa ASIA. Timp de șapte ani, cele patru componente au trecut prin numeroase schimbări. În timp ce piesele lor erau fredonate de români la fiecare petrecere, membrele trupei ASIA urcau tot mai sus în topuri. Cu toate că succesul lor a fost unul impresionant, Anemona Niculescu, una dintre componente, lua decizia după numai un an de zile să își încheie cariera alături de colegele de trupă, fiind înlocuită de Alexandra Potora.

Deși notorietatea trupei creștea, nici Alexandra Potora nu a făcut parte prea multă vreme din formație. Astfel, la doi ani distanță, în 2002, membra trupei ASIA era înlocuită de către Alina Crișan, aleasă în urma câștigării concursului televizat „Alege A.S.I.A.”. Schimbările au curs din 2002, mai multe membre fiind înlocuite din componența formației. Astfel, tot în 2002 a fost înlocuită și Anca Neacșu de Anca Silvia Roxana Sârbu. În 2005, cu un an înainte de destrămare, Irina Nicolae, una dintre veteranele trupei, părăsea formația și era înlocuită de Ianna Novac. Singurele membre care au rămas în trupă până la destrămarea din 2006 au fost Sorana Darclee și Alina Crișan. După două decenii de la separare, puțini mai știu cum arată astăzi membrele trupei ASIA, care au ales să părăsească lumina reflectoarelor.

Cum arată astăzi membrele trupei ASIA
Ultima componență a trupei ASIA, înainte de a se destrăma

Ce s-a întâmplat cu Anca Neacșu, una dintre veteranele formației

Vedeta, care a ales să părăsească formația în urmă cu 15 ani, s-a schimbat total. În vârstă de 41, Anca Neacșu a ales să se concentreze mai mult pe viața amoroasă, astfel că s-a căsătorit cu un cetățean turc și a locuit timp de peste 6 ani în afara țării. Deși a mai apărut sporadic în diferite interviuri de televiziune, fosta artistă a făcut o pauză în ultima perioadă, din pricina pandemiei. Fosta cântăreață recunoștea într-un interviu pentru Antena Stars că a preferat să îi protejeze pe cei din jurul ei. În plus, s-a mutat de curând în casă nouă și a fost ocupată cu pregătirile.

Nu am putut să mă mai duc la emisiuni deoarece m-am mutat, am avut de aranjat mobilă, mută bagaje, cutii. De câțiva ani îmi caut casă și în sfârșit mi-am găsit locul, sunt lângă ai mei, lângă frații mei, lângă mama, a explicat Anca Neacșu, fost componentă a trupei ASIA.

Cum arată astăzi membrele trupei ASIA
Anca Neacșu

Sorana Darclee și-a regăsit liniștea în artă

Viața celei de-a doua membre a trupei, care își regăsește inițiala numelui în denumirea fostei formații, a trecut prin momente dificile. Sorana Darclee avea să trăiască o decepție în plan sentimental, după ce a descoperit că soțul său o înșela cu o escortă. Fosta cântăreață a trecut cu ajutorul specialiștilor peste drama trăită lângă Paul Moga, iar astăzi poate să zâmbească din nou, la brațul actualului său partener, Cosmin. De vreme ce pandemia i-a afectat și ei viața, Sorana a mărturisit într-un interviu pentru playtech.ro că a reușit să își pună lucrurile în ordine și s-a echilibrat emoțional cu ajutorul picturii și a sportului.

Am pictat foarte mult, am făcut sport în casă, cu puțin timp înainte de a se închide sălile mă apucasem de yoga. Am continuat să fac apoi yoga prin zoom. Trebuie să recunosc mă cam luasem cu meditație, în izolare am descoperit-o, pentru că altfel cred că o luam razna. Am încercat să mă concentrez pe lucruri cât mai pozitive, cât mai bune, mi-am ținut creierii departe de tot ce a însemnat media. La un moment dat nici nu știam ce se întâmplă afară, eram eu aici la mine în scorbură, am făcut ca veverița. Nu am luat-o razna cu mâncarea. Eu gătesc de la 16 ani, nu mi-am făcut provizii. Mie îmi place să coc pâine. Îmi place să fac pâine în casă ca să miroasă a pâine, a povestit vedeta în cadrul interviului pentru sursa citată.

Cum arată astăzi membrele trupei ASIA
Sorana Darclee, transformată total

Irina Nicolae a ales să se mute peste hotare

Irina, una dintre veteranele trupei ASIA, a lăsat deoparte lumina reflectoarelor și a ales să își trăiască viața într-o altă țară. Astfel, Irina Nicolae și omul de afaceri româno-austriac Marius Vizer, cu care este căsătorită de cinci ani, locuiesc în Budapesta, unde își cresc fetița. Pandemia i-a dat puțin planurile peste cap, însă vedeta s-a repliat cu ușurință. Aceasta mărturisea într-un interviu recent că a apreciat modul în care autoritățile ungare au gestionat situația, recunoscând că ea și-a ocupat timpul cu studiu. Deși, la un moment dat, a lansat câteva cărți destinate copiilor, Irina Nicolae a decis să se implice în studierea limbii germane și să se ocupe de proiectele de design interior, domeniu de care este pasionată.

Însă anul trecut fiind unul atipic, am decis să îmi folosesc constructiv puţinul timp liber rămas şi să investesc în educaţia mea, aşa că m-am reîntors pe băncile şcolii, dacă pot spune aşa: am început să studiez limba germană şi, în plus, lucrez pe partea de design interior în câteva proiecte. Visele mele nu se opresc aici, aştept doar să îmi eliberez puţin timpul ca să mă pot implică 100% în următoarele proiecte. Până atunci învăţ, ca să fiu pregătită atunci când va fi momentul potrivit să demarez. Fac echipă cu arhitectul și șeful de șantier și decid tot ce se modifică și se construiește în casa respectivă, a povestit Irina Nicolae pentru ok.ro.

Cum arată astăzi membrele trupei ASIA
Irina Nicolae, fosta membră a trupei ASIA

Anemona Niculescu s-a dedicat teatrului și cinematografiei

După ce a părăsit trupa ASIA în anul 2000, Anemona Niculescu și-a continuat cariera cu actoria, dedicându-se teatrului. Artista a jucat în anul 2005 în telenovela „Secretul Mariei” pentru ca apoi să joace în filmul „Păcală se întoarce”, alături de Sebastian Papaiani. În 2010, Anemona se căsătorea cu un medic stomatolog din Constanța, care era stabilit în Regatul Unit al Marii Britanii. Cei doi s-au cununat în secret la Londra, însă la scurt timp au divorțat.

Cum arată astăzi membrele trupei ASIA
Anemona Niculescu

Ulterior, pentru Anemona Niculescu a mai urmat o relație eșuată, alături de un bărbat din Maroc, pe care l-a cunoscut în perioada în care acesta lucra ca medic estetician în România. După această legătură, fosta membră a trupei ASIA a început o relație cu Valentin, un asistent universitar alături de care are un fiu. Din păcate, nici relația aceasta nu a fost făcută să reziste. Băiețelul Anemonei s-a născut în noiembrie 2013, astfel că acesta urmează să împlinească opt ani. Fosta cântăreață a devenit între timp profesor  la Universitatea Ovidius din Constanța, apoi lector la Universitatea Hyperion, Facultatea de Arte, precum și director general la un centru pentru limba engleză și nutriționism.

Sunt profesor doctor asociat la Universitatea Hyperion, Facultatea de Arte, secţia Actorie, unde predau actorie împreună cu Maia Morgenstern şi Tache Florescu. Anul trecut am predat şi canto, spunea Anemona, pentru Viva!, în 2019.

În plus, Anemona Niculescu a povestit că a terminat de scris o carte, după lucrarea ei de cercetare pentru doctorat, intitulată „Actorul, profilul psihologic şi profesional”.

colaj Foto : Narcisa Tomulescu

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...