FOTO EXCLUSIV

Cum arată Anna Lesko atunci când nu e la TV. Diferenţa e uriaşă, o demonstrează imaginile astea! FOTO EXCLUSIV

Ioana Bucur 03.02.2022, 14:36

Superbă, extravagantă, mereu provocatoare, emanând feminitate din toți porii. Nicio apariție a artistei nu trece neobservată, de la emisiuni, concerte până la fotografiile și filmulețele postate de ea pe platformele de social media. Însă în spatele camerelor de filmat stă o realitate diferită. Echipa de paparazzi a redacției Impact.ro a obținut imagini în exclusivitate cu frumoasa cântăreață. Vezi cum arată Anna Lesko atunci când nu e la TV.

Cum arată Anna Lesko atunci când nu e la TV

Faptul că Anna Lesko este una dintre cele mai frumoase artiste din showbiz-ul românesc nu lasă loc de dezbateri. Aparițiile ei sunt mereu spectaculoase, mereu provocatoare, mereu unice, nu s-a aliniat niciodată „trendurilor” momentului, ci și-a păstrat întotdeauna stilul propriu, inconfundabil. Fie că este invitată în platoul unei emisiuni TV, pe scenă în fața publicului sau în clipurile postate pe platformele de social media, artista emană feminitate și senzualitate din toți porii.

Doar că, în spatele obiectivului camerei de filmat, realitatea arată altfel. Echipa de paparazzi a redacției Impact.ro a fotografiat-o într-o zi oarecare, în timpul unei plimbări cu mașina prin oraș, iar diferența este vizibilă. Cu părul tuns într-un bob lung, lăsat liber, cu bucle lejere, nefardată, Anna Lesko, în vârstă de 43 de ani, dovedește că este la fel de frumoasă și fără make-up.

Pentru că suntem în luna ianuarie, iar temperaturile scad spre valori cu minus în față, artista s-a echipat corespunzător pentru o zi petrecută în traficul din oraș. Doar că alegerile ei vestimentare sunt departe de linia cu care s-au obișnuit admiratorii să o vadă: cu încălțăminte sport în picioare, un trening lejer și o geacă groasă, lungă, cu un detaliu de blană (naurală sau artificială). Singurul accesoriu elegant a fost geanta roz cu mânere scurte, ținută în aceeași mână cu telefonul.

Cum arată Anna Lesko atunci când nu e la TV. Diferenţa e uriaşă, o demonstrează imaginile astea! FOTO EXCLUSIV

Unde a fost fotografiată

Potrivit fotoreporterilor de pe teren, Anna Lesko şi prietena sa, care pare să joace un rol dublu, de „bodyguard – șofer” au mers dis-de dimineaţă la sediul Taxe şi Impozite din zona Amzei pentru a face câteva plăti.

Ajunse în Piaţa Amzei, Anna Lesko şi prietena sa şi-au lăsat bolidul pe avarii într-un loc nepermis şi au intrat repede în sediul instituției. În drum către casă, prietena artistei ar fi trecut pe un roşu la Arcul de Triumf şi a parcat pe o trecere de pietoni când a mers la farmacie să-i cumpere Annei câteva medicamente. Ajunse în faţa casei vedetei cele două au mai zăbovit în jur de 30 de minute în maşină după care au intrat în locuință, a transmis echipa de paparazzi a redacției noastre.

Urmăriți Impact.ro și pe
Tags:
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...