Cum arăta Andreea Marin pe vremea când prezenta Surprize, Surprize, pe TVR 1. FOTO și VIDEO de colecție

Daria Petrescu 14.02.2020, 10:08
Cum arăta Andreea Marin pe vremea când prezenta Surprize, Surprize, pe TVR 1. FOTO și VIDEO de colecție

Andreea Marin este una dintre cele mai apreciate apariții de pe micul ecran. Are 45 de ani și se află într-o formă de invidiat. Pentru ea, sportul și alimentația sănătoasă au dat rezultate. Însă, puțini sunt cei care știu cum arată vedetă pe vremea când prezența emisiunea Surprize, surprize. Dacă privim atent, am spune că nu s-a schimbat aproape deloc.

„Zana surprizelor” de dezvăluit cum se menține în formă la 45 de ani

Andreea Marin a devenit cunoscută de pe vremea când prezenta emisiunea „Surprize, surprize’, unde a fost moderatoare timp de 8 sezoane din 1999 până în 2007.

Deși au trecut aproape 20 de ani de când aceasta zâmbea frumos în fața micilor ecrane, „Zâna surprizelor‘ a rămas aproape neschimbată.

Îi place să ducă un stil de viață sănătos și nu este adeptă operațiilor estetice, Andreea Marin recunoscând că până la această vârstă nu a apelat la bisturiu. Recent, această a dezvăluit ce face de arată atât de bine.

„De dimineaţă până seară, tot felul de proceduri… În general alergi între proceduri. Te simţi energic, mult mai clară, ai viziunea mult mai clară, vezi, auzi mult mai bine.

Celulita ştii bine că este cauza retenţiei de apă şi elimini mult din ce te deranjează vizual. Este foarte plăcută dar din păcate nu am voie decât să o fac din 2 în 2 zile aceeaşi procedură. E ca un masaj cu 10 mâini pe tine în acelaşi timp şi pur şi simplu vrei să dormi”, povestea Andreea Marin la Antena Stars.

Andreea Marin a mărturisit că nu a apelat niciodată la operațiile estetice. „Nu am nicio operaţie estetică. Îi multumesc lui Dumnezeu că mi-a dat o moştenire genetică bună. Dar pe de altă parte îmi doresc să înaintez în vârstă frumos şi demn. Dumnezeu le-a plănuit pe toate într-un anume fel şi dacă ne-a croit într-un anume este cu un motiv, aşa trebuie să fim şi nu simt nevoia să forţez lucrurile”, a mai spus vedeta.

Andreea nu este adeptă dietelor drastice

“Nu sunt adepta renunțărilor și a dietelor drastice pe termen lung. Eu cred în moderație. Adică poți să mănânci o felie de tort cand ai ocazie ce merită sărbătorită, dar nu te hazarda să consumi întregul tort odată. Și caută să compensezi când știi că ai făcut un exces, corpul tau îți va mulțumi.

Andreea Marin este una dintre cele mai apreciate apariții de pe micul ecran
Andreea Marin este una dintre cele mai apreciate apariții de pe micul ecran

În următoarele zile, echilibrează balanța printr-o dietă mai ușoară, mișcare, bazează-te pe legume, salate, supe, ceaiuri, se poate găti foarte gustos, folosind ingredientele și mirodeniile potrivite,’ a declarat Andreea Marin pentru dcnews.ro, in urma cu un an.

Andreea Marin a fost casatorita de trei ori

Pe când avea 21 de ani, în 1995, s-a căsătorit cu Cristian Gheorghiță. Cei doi au divorțat în anul 2000. În ianuarie 2006, Andreea s-a recăsătorit, cu Ștefan Bănică Junior, iar pe 15 decembrie 2007 a născut-o pe Ana Violeta. După 7 ani de căsnicie, cuplul și-a anunțat divorțul pe rețeaua de socializare Facebook. Pe 22 decembrie 2013, în ziua în care a împlinit 39 de ani, Andreea s-a căsătorit civil cu Tuncay Öztürk. Pe 27 octombrie 2018, aceasta a anunțat tot pe rețeaua de socializare că după doi ani şi 9 luni de căsnicie, au decis să divorțeze.

Urmăriți Impact.ro și pe