Cum arăta Andreea Marin, la 21 de ani. A trecut printr-o schimbare uimitoare de look. Imagini de colecție cu vedeta TVR

Stan Filon 01.10.2020, 09:27
Cum arăta Andreea Marin, la 21 de ani. A trecut printr-o schimbare uimitoare de look. Imagini de colecție cu vedeta TVR

Andreea Marin nu mai are nevoie de nicio prezentare. Este cunoscută în toate colțurile țării, este o jurnalistă care face presă de peste 25 de ani și se pregătește acum să revină pe micul ecran, cu un nou proiect, tot la TVR, televiziunea unde a făcut carieră. Cu această ocazia, vedeta ne-a arătat cum arăta la vârsta de 21 de ani.

Iată cum arăta Andreea Marin la 21 de ani

Andreea Marin a postat o fotografie cu ea de acum 25 de ani, un sfert de secol cum spune chiar ea, în care apare în timp ce transmitea de pe covorul roșu, chiar de la decernarea Premiilor Oscar. Lângă poza respectivă a postat și o fotografie din prezent și-i mulțumește Providenței că timpul a fost blând cu ea, după cum se poate vedea cu ochiul liber.

”In studioul știrilor din @televiziunearomana de azi și tot la știri, dar acum un sfert de secol (la propriu, nu e o metafora!), când transmiteam de pe covorul rosu al Premiilor Oscar către Jurnalul de seara prezentat de Mircea Radu.

Cum arata Andreea Marin, la 21 de ani
Cum arata Andreea Marin, la 21 de ani

”Îi mulțumesc lui Dumnezeu ca ma tine cu spiritul tânăr”

Nu știu când a trecut timpul, nici nu-l simt aspru cu mine și ii mulțumesc lui Dumnezeu ca ma tine cu spiritul tânăr. Decorul noii mele emisiuni, @nuexistanusepoate cu Andreea Marin, e aproape gata, ultimele elemente de decor au sosit din strainatate (cu emoții ca nu vor ajunge la timp, ca asa e in pandemie, dar am avut noroc), la sfârșitul săptămânii facem primele probe în platou!

Multe filmari pe teren ne-au dus deja în viețile și inimile protagoniștilor emisiunii și abia aștept sa ii aveți ca oaspeți în casele voastre, sunt oameni care va vor inspira, va vor aduce speranța, zâmbet, bucurie de a trai frumos și demn, idei îndrăznețe, prospețime!

Andreea Marin revine la TVR

Dați vestea mai departe, mi-ar plăcea sa ne revedem pe micul ecran și acum cu inima plina, ca și acum mai bine de 25 de ani, când eram… Andreea Piticot la TVR Iași. Asadar: din 12 octombrie, înainte de știrile serii, de la ora 18, de luni pana joi, o ora împreună in fiecare seara pe TVR 2! #NuExistaNuSePoateCuAndreeaMarin”, scrie Andreea Marin.

Începând cu data de 12 octombrie, Andreea Marin revine pe micile ecrane, la TVR 2, cu noua sa emisiune:

”Nu există nu se poate!”. Vedeta a ținut să facă anunțul pe pagina sa de Instagram: “De astăzi, mai sunt exact două săptămâni și ma întorc… acasă! Televiziunea unde pot spune că m-am născut în noua mea meserie ( mă pregăteam pe atunci să devin informatician) este cea în care am cunoscut sentimentul de familie atâția ani frumoși și buni. Ea a trecut prin vremuri complicate, eu la fel, acum ne regasim. Ce rămâne în suflet, nu se uita o viață”, anunța Andreea Marin.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...