Cum arată Andreea Bălan, după două nașteri, în costum de baie. Fanii au reacționat imediat, când au văzut această imagine de la piscină

Iancu Andreea 08.07.2020, 20:33

Cântăreața este un exemplu demn de urmat cel puțin la capitolul ambiție. Deși a trecut prin clipe dificile, Andreea Bălan reușește să zâmbească astăzi. Și mai ales să își etaleze trupul fără cusur, în ciuda celor două sarcini. Iar imaginile vorbesc de la sine. Andreea arată excepțional în costum de baie.

Andreea Bălan, o adevărată luptătoare

Vedeta se poate considera o persoană norocoasă. După ce a văzut moartea cu ochii la nașterea celei de-a doua fiice ale sale, Andreea a trecut din nou printr-o lovitură. Deși pare că viața Andreei Bălan a intrat într-un con de umbră, vedeta a avut puterea să treacă și peste divorțul de soțul său, George Burcea.

Cuplul părea să trăiască o poveste de dragoste până când s-a produs ruptura. Chiar și cu scandalul care a urmat despărțirii, cântăreața a continuat să aibă grijă de cariera sa și de fetițe. Astfel, Andreea a ales să zâmbească din nou și să se bucure de viață. Deși viața de familie este una dificilă, cântăreața beneficiază de ajutor din partea mamei sale. Chiar și repetițiile și coregrafiile sunt organizate acasă la Andreea, în prezența micuțelor.

Cântăreața se bucură de timpul său liber Foto - Facebook
Cântăreața se bucură de timpul său liber
Foto – Facebook

Un trup fără cusur

Totuși, soarele pare să revină și pe strada Andreei. Pentru că oamenii curajoși au de câștigat. Astfel, artista este tot mai des văzută zâmbind și având o stare bună. Există zvonuri conform cărora chiar ar avea un nou iubit. Până la marea dezvăluire, însă, Andreea se bucură de soare și căldură. Și cum vara nu poate fi sărbătorită altfel decât la relaxare, Andreea Bălan s-a bălăcit în piscină.

Cu această ocazie, vedeta a afișat o siluetă de invidiat. Andreea a îmbrăcat un costum de baie discret, dar care a lăsat la vedere trupul bine lucrat și armonios al vedetei. Curioșii o pot admira în imaginile din galeria foto de mai sus.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...