Cum arată Alessia, fiica de 19 ani a lui Ilie Năstase. Și-a luat BAC-ul și a plecat din România

Ioana Bucur 28.07.2022, 20:43

Momente emoționante pentru legenda tenisului mondial. Alessia, fiica cea mare a lui Ilie Năstase și a Amaliei Năstase, a împlinit recent 19 ani. Mama sărbătoritei  a publicat câteva fotografii pe o platformă de social media, un fel de „Atunci și acum”. Tânără a luat BAC-ul anul trecut și a plecat imediat din România, fiind acceptată la o prestigioasă universitate din Franța.

Alessia, fiica lui Ilie Năstase, a împlinit 19 ani

Amalia Năstase a făcut furori în mediul online, cu o singură postare. Ea a publicat o fotografie făcută exact acum 19 ani, când și-a ținut pentru întâia oară fetița în brațe, pe Alessia.

Fosta soție a lui Ilie Năstase a adăugat și un mesaj pentru fiica sa, care astăzi a împlinit vârsta de 19 ani.

„Din această zi, acum 19 ani, am simțit că viața mea e împlinită pentru că ai apărut tu, primul dintre cele trei suflete a căror respirație o simt în fiecare secundă de atunci. La mulți ani, iubita mea, Alessia Năstase. Să îți fie viața frumoasă și să fii iubită și să știi că mama te iubește cât tot Universul”, a scris Amalia Năstase, pe o platformă de social media.

Brunetă, cu părul lung, Alessia este o combinație perfectă a celor doi părinți, așa cum reiese din imaginile din galeria foto de mai sus.

Tânăra a luat BAC-ul anul trecut, fiind absolventă a liceului privat Mark Twain din București și a participat la balul de absolvire alături de prietenii săi. La scurt timp după, fiica lui Ilie Năstase și-a făcut bagajele și a plecat din România.

Cum arata Alessia, fiica de 19 ani a lui Ilie Nastase. Si-a luat BAC-ul si a plecat din Romania

„Are bursă”

Alessia a fost acceptată la o universitate prestigioasă din Franța, cu bursă. Tânăra locuiește acum singură la Paris, unde urmează cursurile Parsons, o școală de artă și design.

Ilie Năstase s-a declarat mândru se fiicele sale, dezvăluind că Alessia desenează de la vârsta de trei sau patru ani.

„Cum să mă simt altfel decât mândru de fetele mele! Alessia desenează de la vârsta de 3-4 ani. Eu am făcut ce a vrut ea. Nu am îndrumat-o către tenis. Când era mică, venea un profesor de două ori pe săptămână și făceau amândouă desen, însă celei mici nu-i plăcea. Ea e cu fotbalul acum, joacă în echipa școlii.

Nu am emoții legat de cum se va descurca într-o țară străină, pentru că este o fată inteligentă, descurcăreață, plus că acolo avem prieteni. Deci nu este singură. Mama ei s-a ocupat de treaba asta, eu nici financiar nu pot spune că mă ocup, pentru ca ea are bursă, deci nu are prea mare nevoie de mine”, a declarat Ilie Năstase într-un interviu, acum ceva vreme.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...