Cum arată acum Strâmba lui Dodel. Șatena cu forme perfecte face senzație pe internet

Olteanu Mariana 01.06.2023, 16:25

Transforme uluitoare a Dianei Gureșoaie, fosta iubită a lui Cristi Tănase. ”Strâmba lui Dodel” după cum este cunoscută, a postat mai multe fotografii incendiare. Șatena s-a filmat aproape goală.

Strâmba lui Dodel arată bestial acum

Fosta iubită a lui Cristi Tănase este de nerecunoscut. Aceasta a postat mai multe fotografii în ipostaze incendiare. Diana Gureșoaie s-a fotografiat în timp ce făcea sport aproape goală.Diana Gureșoaie a stârnit admirația fanilor ei după ce a postat mai multe poze. ”Strâmba lui Dodel” a început să devină cunoscută după ce a fost împreună cu Cristi Tănase.

Recent, aceasta a postat un clip în care-și pune în evidență formele. Aceasta s-a filmat în timp ce dansa provocator în curtea unei case. După despărțirea de Cristi Tănase aceasta e de nerecunoscut.

Tânăra care se strâmba la camerele de luat vederi a devenit o femeie în toate firea, dorită de mulți bărbați. Pentru a avea acest corp, Diana Gureșoaie muncește din greu. Aceasta merge zilnic la sală, unde se antrenează. De curând, aceasta a început să facă exerciții în aer liber. Fosta iubită își ține zilnic la curent fanii cu activitățile pe care le face.

 

Diva s-a iubit cu mai mulți fotbaliști din România

Cristi Tudor nu este singurul fotbalist cu care aceasta a fost într-o relație. De-a lungul timpului, Diana Gureșoaie a fost cu mai mulți fotbaliști din România. Însă, nu toate relațiile au decurs prea bine, motiv pentru care pe mulți i-a înșelat. Lucrul acesta a fost recunoscut chiar de aceasta.

”Am avut câteva relații cu câțiva fotbaliști. E un lucru greșit? Îmi plac bărbații înalți, frumoși. Nu mi-a rămas niciun fotbalist în minte. Pe unii i-am înșelat, dar și ei m-au înșelat. Am știut întotdeauna ce sunt. I-am luat ca atare. Ei nu m-au luat pe mine ca atare și au încercat să mă schimbe tot timpul”, a spus Diana Gureșoaie, într-o intervenție la Fiță cu Adiță.

Diana Gureșoaie, agresată într-un club

Frumusețea acesteia a stârnit și controverse în rândul femeilor. În urmă cu un an, aceasta a fost agresată de o femeie în club. Femeia ar fi lovit-o din spate cu un scaun.

„Sunt în regulă. Nu am avut o altercație cu nimeni. M-am săturat să zică lumea de altercațiile pe care nu le provoc eu. A venit o doamnă de 50 de ani care m-a lovit din senin. Eu nu am făcut nimic. M-a lovit cu scaunul pe umăr. Am făcut și plângere la poliție.

Nu am vrut să spun nimic despre asta până acum, deoarece tata are probleme cu inima și cine știe ce ar fi crezut că s-a întâmplat. Sunt bine, nu m-am bătut eu cu nimeni. Nici măcar nu am putut să ripostez. N-am putut să reacționez, pentru că mă ținea cineva de mâini. De data asta chiar sunt o victimă. Poliția sper să își facă treabă. Eu nu știu cine e femeia aia. Mi-a zis doar că o să văd eu cine e ea”, spunea Diana Gureșoaie, pentru Fanatik.

Urmăriți Impact.ro și pe