Cum arată acum soția lui Ionel Dănciulescu. S-a transformat complet ca să nu mai fie înșelată

Elena Avramescu 11.08.2020, 18:28
Cum arată acum soția lui Ionel Dănciulescu. S-a transformat complet ca să nu mai fie înșelată

Lumea mondenă a fost șocată în 2018 atunci când fostul fotbalist al lui Dinamo, Ionel Dănciulescu, își părăsea soția pentru Andreea Bododel, mult mai tânără decât el. Acela a fost momentul în care Mihaela Dănciulescu a decis să facă o schimbare radicală, așa că s-a pus pe slăbit, și-a tonifiat corpul la sală și a apelat la intervențiile chirurgicale.

Cum arată acum soția lui Ionel Dănciulescu

Ionel și Mihaela Dănciulescu s-au căsătorit în 1999 și au format unul dintre cele mai frumoase cupluri din fotbalul românesc. Au rezistat mulți ani împreună chiar dacă fotbaliștii sunt înconjurați de femei la tot pasul. Însă până într-o zi, când Ionel a călcat strâmb.

În 2018 au șocat pe toată lumea când au anunțat că se despart. Asta pentru că Ionel Dănciulescu și-a părăsit soția pentru tânăra Andreea Bododel, o  dansatoare prin cluburi, care înainte a fost căsătorită cu fotbalistul Tibi Bălan. Ionel Dănciulescu era atât de amorezat de Andreea, încât și-a făcut publică relația cu Andreea în fața tuturor, postând poze pe conturile de socializare, fără să-i pese de ce simte Mihaela.

Cum arată acum soția lui Ionel Dănciulescu
Cum arată acum soția lui Ionel Dănciulescu

Mihaela s-a transformat complet ca să nu mai fie înșelată

Hotărâtă să nu se lase pradă disperării, Mihaela și-a vărsat frustrarea într-un mod constructiv, și a lucrat la imaginea sa, transformându-se complet. Astfel că s-a reinventat din punct de vedere fizic și a apelat la chirurg.

Mihaela, în vârstă de 42 de ani, și-a pus silicoane, și-a făcut lifting facial, și-a mărit buzele, astfel că apropiații aproape că n-au mai cunoscut-o. Se pare că Mihaela ar fi prins gustul intervențiilor estietice iar acum nu se mai poate opri.

Când Ionel Dănciulescu a văzut cât de schimbată este Mihaela, s-a îndrăgostit iar de ea, și-a părăsit amanta și a început să-și recucerească soția. Mihaela a decis să îi mai dea o șansă soțului și l-a reprimit înapoi acasă.

Urmăriți Impact.ro și pe
Elena Avramescu
Este redactor Impact.ro. Absolventă a Colegiului Naţional ”Mihai Eminescu” din Buzău, precum şi a Facultăţii de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion din Bucureşti, Elena Avramescu...