Cum arată acum şi cu ce se ocupă Șopârlă de la Animal X. Nu l-ai recunoaşte dacă l-ai vedea pe stradă

Cristian Cojocaru 10.04.2021, 14:42
Cum arată acum şi cu ce se ocupă Șopârlă de la Animal X. Nu l-ai recunoaşte dacă l-ai vedea pe stradă

Cu siguranță toată lumea știe trupa Animal X care făceau show-uri de zile mari pe scenele din țară dar și cu hiturile lor. Hienă, Vierme și Șopârlă erau cei trei membrii ai formației Animal X care făceau furori cu fiecare apariție a lor.

Cum arată acum Șopârlă de la Animal X

De la acele vremuri au trecut apoximativ 11 ani și foarte mulți fani ai trupei se întreabă despre foștii lor idoli. Șopârlă, sau pe numele său real Alexandru Salaman, a renunțat la cariera sa muzicală și a plecat din România, căsătorindu-se pentru a doua oară. Dintre membrii trupei Animal X, cel care încă se mai păstrează în lumina reflectoarelor este Șerban Copot, fiind prezent la emisiunea iUmor de la Antena 1.

După ce a renunțat la muzică și a fost acuzat de fosta iubită pentru violență fizică, Alexandru a hotărât să plece în Tenerife. Acesta nu a plecat singur, ci împreună cu actuala sa soție. Alexandru Salaman trăiește o adevărată poveste de dragoste alături de Monica, iar din imaginile pe care aceste la postează ocazional pe pagina sa de Facebook, pare să nu o ducă deloc rău.

Din fotografiile postate mai reiese fapul că acesta s-a schimbat foarte mult. Ochii mai sunt cei care mai amintesc de look-ul său extravagant de altădată. cu atât mai mult cu cât părul său nu mai este vopsit cu culori strindente, așa cum obișnuia să o facă. Șopârlă s-a recăsătorit după ce, în urmă cu zece ani, la un an după ce a renunțat la trupă, a ales să meargă la brațul Anei.

Alexandru Salaman traieste in Tenerife alaturi de sotia lui, Monica
Alexandru Salaman traieste in Tenerife alaturi de sotia lui, Monica

Scandalul cu care a avut de-a face fostul cântăreț

Nu după mult timp după ce cei doi s-au căsătorit, a apărut și divorțul. În urmă cu șase ani, Șopârlă de la Animal X trecea printr-un mare scandal pentru că iubita lui, Cristina, afirma că a fost agresată fizic de fostul artist. Aceasta a apărut la acea vreme în cadrul televiziunilor plină de vânătăi, făcând declarații uluitoare.

„Am fost bătută de la 1 noaptea până la 4 dimineață când a venit poliția. Alexandru Salaman… Aveam aproape un an împreună. La început a fost ok, s-a prefăcut, am crezut că e un artist. Am văzut că bea foarte mult. A încercat să mai dea în mine, dar am trecut cu vederea. Sâmbătă i-am dat mesaje, nu îl mai văzusem de 2 zile. (…)

El mi-a zis să tac, mi-a astupat gura, m-a strâns de barbie și a început să mă bată. S-a întâmplat la el, la magazin. A dărâmat rafturile. Eu nu am făcut nimic, nici nu l-am împins. Îmi zicea că mă omoară, că mă distruge. M-a mușcat de nas, de față, de buză, până mi s-a dezlipit de gingie, mi-a smuls părul din cap. Un trecător a văzut că mă lovea și a sunat la poliție, cu ajutorul lui am scăpat.

Am rămas cu el pentru că am crezut că, în sinea lui, mă iubește și că o să îi pară rău. Dar m-a bătut în continuare, mi-a dat cu pumnii la tâmplă’, a mărturisea Cristina la WOWbiz.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI