Cum arată acum Marcel Pavel, după ce a ieșit din spital. Prima apariție la TV

Elena Avramescu 13.08.2020, 19:31
Cum arată acum Marcel Pavel, după ce a ieșit din spital. Prima apariție la TV

Marcel Pavel a avut prima apariție la tv după ce a fost internat în stare gravă din cauza coronavirusului. Acesta a povestit despre experiența care putea avea un sfârșit tragic și a mărturisit cum se simte acum.

Cum arată acum Marcel Pavel, după ce a ieșit din spital

Marcel Pavel a ajuns la spital, în stare extrem de gravă din cauza infecșiei cu noul coronavirus dar și a pneumoniei pe care a făcut-o din cauza diferențelor de temperatură la care a fost supus organismul său. La început, colegii săi l-au considerat vinovat pentru răspândirea virusului însă lucrurile nu au stat chiar așa. O altă colegă a contactat prima virusul după care l-a răspândit pe platourile de filmare. Marel Pavel nu a blamat-o, fiindcă femeia nu avea de unde să știe că este infectată.

„La mine s-a manifestat cel mai rău. O colegă ne-a infectat pe toți. Lumea a crezut că eu am făcut acest lucru. Chiar dacă ea a făcut acest lucru, nu a făcut-o intenționat” a spus Marcel Pavel, potrivit antenastars.ro.

Cum arată acum Marcel Pavel
Cum arată acum Marcel Pavel

Prima apariție la TV a lui Marcel Pavel după internarea în spital

Artistul a declarat că perioada că toată această perioadă a fost cea mai grea pe care a întâmpinat-o vreodată. Medicii i-au administrat medicamentele potrivite și au reușit să-l pună pe picioare.

„A fost cel mai greu al vieții mele. Am dezvoltat această pneumonie din cauza șocului termic. Covid-ul nu face nimic altceva decât să îți coaguleze sângele. Am 70 de injecții făcute la nivelul abdomenului. Am trecut prin momente extrem de grele.

Am fost cu perfuzii. 3 feluri de antibiotic. Ce m-a dat foarte tare peste cap a fost o substanță care conține cortizon și se elimină foarte greu din organism” a mai declarat acesta, potrivit sursei citate.

Din fericire, acum se simte bine și își poate relua programul normal, fiindcă ce a fost mai rău a trecut.

Urmăriți Impact.ro și pe
Elena Avramescu
Este redactor Impact.ro. Absolventă a Colegiului Naţional ”Mihai Eminescu” din Buzău, precum şi a Facultăţii de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion din Bucureşti, Elena Avramescu...