Cum arată acum iubita lui Dorian Popa. Surpriza pe care i-a făcut-o de ziua lui

Iancu Andreea 11.08.2020, 15:43
Cum arată acum iubita lui Dorian Popa. Surpriza pe care i-a făcut-o de ziua lui

Claudia Iosif, aka Babs, este iubita lui Dorian Popa de o lungă perioadă de timp. Tânăra, deși este mai mare cu cinci ani decât artistul, formează o pereche frumoasă alături de el. Deși până acum și-a obișnuit admiratorii cu un look relaxat, adoptând mereu ținute lejere și coafuri asemenea, Babs a ieșit din tipare pentru a-l surprinde pe Dorian, de ziua lui.

Babs, transformată de dragul iubitului său

Dorian Popa și-a aniversat recent ziua de naștere, ocazie cu care Claudia (Babs) a decis să îl surprindă. Astfel, frumoasa brunetă a ales să facă o schimbare importantă de look și să renunțe le șuvițele lungi cu care ne-a obișnuit. Babs a adoptat un look proaspăt, cu ajutorul unei tunsori bob scurte, ce îi pune în valoare frumusețea.

Fiind zi de sărbătoare, iubita lui Dorian a îmbrăcat o rochie cu care și-a surprins fanii și cu siguranță partenerul. Extrem de sexy, în alb, lăsând la vedere decolteul plin și picioarele lungi, Babs i-a urat „La mulți ani!” lui Dorian.

Reacțiile urmăritorilor nu au întârziat să apară. Astfel, mulți au remarcat senzualitatea și noua schimbare de look a vedetei.

„Ești cumva gps că m-am pierdut în ochii tăi ?”, „Splendid”, „Îți stă foarte bine așa”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor de pe Instagram.

Cum a apărut iubita lui Dorian, de ziua artistului foto - Instagram
Cum a apărut iubita lui Dorian, de ziua artistului
foto – Instagram

Cine este Claudia Iosif (Babs)

Mulți l-au auzit pe Dorian vorbind despre iubita sa, Babs, însă puțini știu cine este tânăra. Partenera „Hâțului” este creator de haine, multe dintre ele fiind chiar realizate pentru Dorian. Totuși, o mulțime de piese vestimentare sunt etalate de către Babs pe contul său de Instagram.

Iubita lui Dorian se apropie de vârsta de 40 de ani, motiv pentru care a decis să vorbească cu iubitul său și despre subiectul unui copil. Cei doi sunt împreună de un an de zile, iar acum se gândesc să-și ducă relația la un alt nivel. Claudia spune că a vorbit cu Dorian de copii și că ia în calcul să înfieze unul după ce va naște unul pe cale naturală, conform playtech.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...