Cum arată acum Ianis Hagi. Fanilor nu le-a venit să creadă când au văzut noua frizură

Marian Cărăvan 29.07.2020, 12:28

Ianis Hagi nu impresionează doar prin evoluția sa în tricoul lui Rangers. Internaționalul român a făcut o schimbare de look, iar fanilor scoțieni nu le-a venit să creadă când au văzut noua frizură.

Cum i-a șocat Ianis Hagi pe fanii scoțieni

Despre Ianis Hagi s-a vorbit la superlativ în această perioadă, evoluțiile sale în tricoul lui Rangers fiind apreciate deopotrivă de fani și de jurnaliști. Internaționalul român a intrat definitiv în inimile suporterilor de pe Ibrox Park după ce a fost transferat de la Genk și s-a remarcat în meciurile pe care vicecampioana Scoției le-a disputat în această vară. Nu doar pe teren vrea Ianis Hagi să impresioneze, ci și în afara lui. De curând s-a afișat cu un nou look, iar fanilor scoțieni nu le-a venit să creadă când au văzut noua frizură.

Decizia luată de Ianis Hagi în privința noului său look a șocat pe toată lumea. Fiul lui Gică Hagi și-a lăsat părul mai lung, apoi a decis să îl împletească în două codițe, o frizură la modă printre fotbaliști care a fost adoptată la un moment dat chiar de starul portughez Cristiano Ronaldo, atacantul lui Juventus. Stilul Boxer Braids adoptat de Ianis Hagi i-a șocat pe fanii echipei scoțiene.

 

Ianis Hagi și-a făcut încălzirea pentru noul sezon

Noul sezon din Scoția începe pe 1 august, iar Ianis Hagi va juca cu Rangers pe terenul lui Aberdeen. Până atunci, însă, internaționalul român s-a remarcat din plin, atât la Veolia Cup, cu două goluri în poarta conaționalului Ciprian Tătărușanu, dar și o super reușită în amicalul cu Motherwell, un „lob cu capul” după cum l-au descris scoțienii.

„Sunt foarte fericit și mândru să fac parte din familia Rangers și să reprezint culorile unui asemenea club uriaș permanent. Nu am răbdare să mă întâlnesc cu băieții, să jucăm pe Ibrox din nou și să ne bucurăm din nou de momente cu fanii noștri minunați! Totodată, aș vrea să-i mulțumesc lui Genk și suporterilor echipei pentru ajutorul și afecțiunea pe care mi le-au arătat. Vă doresc noroc!”, scria Ianis Hagi pe rețelele de socializare, după ce a semnat cu Rangers.

Urmăriți Impact.ro și pe