Cum arată acum femeia care l-a făcut tată pentru prima oară pe Ştefan Bănică Jr. Se ştiu puţine despre mama lui Radu Ştefan

Ana Anitoiu 26.07.2022, 10:55

Femeia care l-a făcut tată pentru prima oară pe Ştefan Bănică Jr., Camelia Constantinescu, a apărut într-o fotografie pe care a publicat-o fiul ei și al artistului, Radu Ștefan, de ziua ei de naștere.

Cum arată acum prima femeie care l-a făcut tată pe Ștefan Bănică Jr.

Ștefan Bănică Jr., în vârstă de 54 de ani, a avut mai multe partenere de-a lungul timpului, iar cu trei dintre ele s-a și căsătorit. Mariajul cu Mihaela Rădulescu a durat din 1997 până în 1999, iar cel cu Andreea Marin, din 2006 până 2013. În prezent, este căsătorit, din 2017, cu Lavinia Pârva.

Din două dintre aceste căsnicii, Ștefan Bănică Jr. mai are doi copii. Împreună cu Andreea Marin are o fiică, Violeta, în vârstă de 14 ani, iar cu Lavinia Pârva are un fiu, Alexandru Bănică, în vârstă de trei ani.

Însă, prima dată, Ștefan Bănică Jr. a devenit tată pe 7 februarie 2002, când iubita lui de la acea vreme, Camelia Constantinescu, l-a născut pe fiul său, Radu Ștefan Bănică. Artistul s-a despărțit de această femeie în 2005, după o poveste de iubire ce a durat cinci ani, iar băiatul a rămas în grija mamei sale.

Recent, Radu Ștefan i-a urat „la mulți ani” mamei sale publicând într-un story pe Instagram o fotografie în care apare alături de ea. În imagine se vede că fosta parteneră a lui Ștefan Bănică Jr. este naturală și elegantă. Deschideți galeria foto de mai sus pentru a vedea fotografia.

Cum arata acum femeia care l-a facut tata pentru prima oara pe Stefan Banică Jr.
Radu Stefan Banica

Fiul cel mare al lui Ștefan Bănică Jr., despre mama lui

Radu Ștefan Bănică, acum în vârstă de 20 de ani, a făcut o dezvăluire despre Camelia Constantinescu, care preferă să trăiască departe de lumina reflectoarelor și care nu a profitat de legătura cu celebrul artist pentru a apărea pe micile ecrane.

După ce și-a deschis recent o cafenea în Capitală, Radu Ștefan Bănică a dezvăluit că mama lui l-a ajutat foarte mult ca să-și îndeplinească acest vis. El a precizat că mama sa îl ajută, de altfel, în tot ce face.

„Mamei mele îi datorez o mare parte a creșterii mele, ca și comportament. Mă ajută în tot ce fac și mă sprijină în tot ce fac. Sunt norocos să am o astfel de mamă. O iubesc pe ea la fel cum îl iubesc pe tata, la fel cum iubesc toată familia”, a spus fiul lui Ștefan Bănică Jr.

Radu Ștefan Bănică calcă pe urmele tatălui său și ale bunicului său, regretatul Ștefan Bănică. În urmă cu doi ani, cântărețul și actorul s-a lăudat cu faptul că fiul său a fost printre primii admiși la UNATC, secția Actorie. Tânărul s-a remarcat și la emisiunea „Te cunosc de undeva” de la Antena 1.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...