Cum arată acum Cristina Rus, fosta colega de trupă a Andreei Bănică. Artista făcea furori în anii 2000 cu trupa Blondy

Stan Filon 10.06.2021, 11:49

Mulți români se întreabă cum arată acum Cristina Rus, fosta colega de trupă a Andreei Bănică! Cele două blondine făceau furori în urmă cu 16 ani, iar concertele lor erau unele incendiare. Fanii erau înnebuniți când cele două dive apăreau pe scenă. Anii au trecut, iar Cristina Rus pe care o știam cu toții s-a transformat total.

Cum arată acum Cristina Rus, fosta colega de trupă a Andreei Bănică, la 40 de ani

Cristina Rus era o adevărată apariție. Era recunoscută petru picioarele ei lungi și sexy, care erau mai mereu dezgolite, iar fanii erau înnebuniți după ea. Cânta în trupa Blondy, alături de o altă divă a showbizz-ului autohton, Andreea Bănică, alături de care a cunoscut succesul în România.

Anii au trecut, iar trupa s-a destrămat. Fiecare divă a pornit pe drumul ei. Andreea Bănică a rămas în lumina reflectoarelor cu o carieră solo, pe când Cristina Rus a decis să părăsească showbizz-ul și să se căsătorească. Este partenera de viață a omului de afaceri Dragoș Bîlteanu din anul 2009. Au trei copii împreună, iar maternitatea parcă nici nu a afectat-o pe Cristina Rus.

Cum arata acum Cristina Rus, fosta colega de trupa a Andreei Banica, la 40 de ani
Cum arata acum Cristina Rus, fosta colega de trupa a Andreei Banica, la 40 de ani

Timpul a fost îngăduitor cu Cristina Rus

Timpul parcă nu a trecut peste fosta vedetă ajunsă la vârsta de 40 de ani. Arată foarte bine, dar și-a schimbat look-ul pe care îl știam cu toții. Și-a tuns părul lung și a adoptat o freză bob cu care se potrivește de minune vestimentația mult mai serioasă pe care o abordează acum.

Aceasta a fost surprinsă recent de paparazzy evz.ro, la o ieșire cu soțul și mai mulți prieteni de familie la o terasă din Herăstrău. Este cu greu de recunoscut, deoarece imaginea de adevărată amazoană a dispărut, fiind acaparată de cea de mamică foarte sexy.

S-a căsătorit cu omul de afaceri Dragoș Bîlteanu în anul 2009, iar anul trecut a născt cel de-al treilea copil. Nu duce lipsă de nimic, deoarece soțul ei avea o avere estimată în anul 2014 la nu mai puțin de 90 de milioane de euro, potrivit publicațiilor din domeniul economic.

De atunci, i-a fost alături la bine și la rău. Omul de afaceri a avut probleme serioase cu legea. A fost acuzat în 2014 de delapidare, spălare de bani si manipularea pieței de capital, iar faptele sale l-au dus chiar și după gratii. În 2015 a fost eliberat, când s-a întors la soția și copiii lui.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...