FOTO EXCLUSIV

Cum arată acum Corina Caciuc. Iubita lui Reghecampf poate să o facă geloasă pe Anamaria Prodan (foto exclusiv)

Stan Filon 12.07.2022, 14:40

Wow, cum arată acum Corina Caciuc, iubita lui Laurențiu Reghecampf! Tânăra i-a adus pe lume celebrului antrenor cel de-al treilea băiat al lui, dar primul al noului cuplu, însă dacă nu ar fi văzut-o însărcinată în urmă cu câteva luni, mulți ar fi spus că a folosit o mamă surogat, după cum scrie Playtech.ro. Tânăra în vârstă de 29 de ani arată senzațional, la doar câteva luni după naștere. Aceasta nu pare să fi rămas cu nici măcar un kilogram în plus, ba din contră, parcă arată mai suplă și mai în formă decât arăta înainte de a rămâne însărcinată.

Cum arată acum Corina Caciuc, iubita lui Reghecampf, la câteva luni după ce a născut

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc formează un cuplu de ceva vreme, însă de curând au propria lor familie. Tânăra a adus pe lume un băiețel și se pare că sarcina i-a priit. Arată senzațional și radiază de fericire, după cum se vede în fotografiile realizate de paparazzy Playtech.ro, mai ales că și atacurile Anamariei Prodan pare că au cam încetat, iar impresara s-a resemnat și a înțeles că nu mai există cale de împăcare cu antrenorul cu care se află în plin proces de divorț.

Ei bine, acum și paparazzy au rămas surprinși de cum arată Corina Caciuc, pe care au întâlnit-o la Direcția Pașapoarte Park Lake, unde probabil că i-a făcut pașaport micuțului Liam, cu care vrea să plece ori în concediu, ori să plece în Azerbaidjan, acolo unde Laurențiu Reghecampf antrenează de câteva luni de zile. Laurențiu Reghecampf (47 de ani) a semnat cu formația Neftchi Baku, formație care a încheiat pe locul secund în ultimul sezon din Azerbaijan. Antrenorul era liber de contract după ce fusese dat afară de la Universitatea Craiova, așa că a acceptat propunerea azerilor. Dacă la Craiova câștiga în jur de 15.000 de euro pe lună, iată la Reghe se pare că la noua echipă va câștiga 40.000 de euro pe lună.

Cum arata acum Corina Caciuc, iubita lui Reghecampf, la cateva luni dupa ce a nascut
Cum arata acum Corina Caciuc, iubita lui Reghecampf, la cateva luni dupa ce a nascut

Ce spune Bebeto despre fratele său mai mic

Așadar, Corina Caciuc se pregătește și ea să plece în Azerbaijan, unde va locui împreună cu partenerul de viață și fiul ei, Liam. Aceasta arăta bine chiar și la câteva zile după naștere, după cum s-a văzut în fotografia postată chiar de Reghe prin care mulțumea spitalului unde a fost adus pe lume micuțul Liam.

Vestea noului copil a căzut ca o trasnet pentru ceilalți copii ai antrenorului. Bebeto, fiul pe care Reghe îl are cu Anamaria Prodan, și-a felicitat tatăl pe Internet și i-a urat să-l poată crește măcar pe Liam, dacă pe el și pe fratele lui nu a putut.

„Să-i trăiască și să-l crească măcar pe el, căci pe mine și fratele meu nici nu ne mai cunoaște. Pune poze cu noi de când aveam 7 ani”, a spus Laurențiu Reghecampf Jr.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...