Cum ar putea sfârşi Vladimir Putin. Cristina Demetrescu, previziuni despre finalul liderului de la Kremlin

Andra Daoud 04.04.2022, 10:06
Cum ar putea sfârşi Vladimir Putin. Cristina Demetrescu, previziuni despre finalul liderului de la Kremlin

Astrologul Cristina Demetrescu face noi previziuni despre evoluția războiului, dar și despre soarta pe care ar putea să o aibă Vladimir Putin. Ea a explicat cum ar putea fi înlăturat Putin de la putere și ce dezvăluie astrograma președintelui rus. Ce previziuni a făcut Cristina Demetrescu și ce legătură există între zodia lui Vladimir Putin și faptul că este de atâta timp la putere.

Cum ar putea sfârşi Vladimir Putin

Cristina Demetrescu face noi previziuni în legătură cu războiul din Ucraina, dar și cu soarta lui Vladimir Putin. Ea a explicat că, potrivit astrogramei liderului de la Kremlin, este vorba despre o compatibilitate: astrele l-ar fi ajutat pe Putin să reziste atât de mult timp la conducere și să își îndeplinească obiectivele. Cristina Demetrescu a dezvăluit, în cadrul emisiunii „Subiectiv” de la Antena 3, cum ar putea fi înlăturat președintele rus de la putere:

Eu asta mă gândesc, că poate e destul de greu. Adică, el poate să fie și otrăvit, poate să fie și judecat, pentru că Balanța este o zodie a justiției. Și cred că sunt niște premise destul de clare pentru care se încearcă și din interior.

Limita de la care din interior s-ar spune stop este 30 mai, data-limită dată de mine. În perioada 2023-2026 intră planeta Saturn în zodia Pești și toate aceste lucruri le vom deconta și le vom deconta cu toții.

Dar eu cred că sancțiunile pentru Rusia nu se vor mai ridica niciodată. S-a plecat pe o linie pe care nu te mai poți întoarce”, a explicat astrologul Cristina Demetrescu.

Cum ar putea sfârşi Vladimir Putin. Cristina Demetrescu, previziuni despre finalul liderului de la Kremlin
Cristina Demetrescu

Când s-ar putea încheia războiul

Cristina Demetrescu a mai explicat faptul că Vladimir Putin este născut în zodia Balanță, cu ascendent în Scorpion și că, din acest motiv, își proiectează ura în afară. Are, potrivit astrologului, o aplecare pentru a distruge, însă nu ia în calcul faptul că totul s-ar putea întoarce împotriva lui la un moment dat, spune Cristina Demetrescu.

Sunt voci care spun că războiul acesta ar trebui să se termine undeva prin luna mai. Războiul a început cu o minciună, se va termina la fel. Vestea bună pentru noi este că el nu are cum să depășească granițele a ceea ce se întâmplă la acest moment. Și este vestea proastă pentru el”, a adăugat Cristina Demetrescu.

Specialista în astrologie a fost foarte vocală cu privire la evoluția războiului din Ucraina și la felul în care astrele influențează alegerile făcute de cei doi președinți. În ceea ce-l privește pe Volodimir Zelenski, liderul de la Kiev, astrologul a declarat, în urmă cu o săptămână, că:

Volodimir Zelenski are planetele deasupra orizontului, îl susțin. Este Vărsător, are ascendentul în zodia Gemeni, după ce o să treacă nebunia asta vor fi oameni care o să încerce să îl dea jos de pe soclul pe care s-a așezat. Cum să vii tu să îi spui unui Vărsător să plece de la el din țară? Nu există așa ceva. În primul rând, e o chestie de caracter. Crezi că Zelenski avea idee de ce e în stare? Habar nu avea. A fost pus în fața unei situații.”

 

Urmăriți Impact.ro și pe