Cum ar putea sfârși Putin. Un celebru astrolog a făcut anunțul. Previziunea șocantă

Stan Filon 28.03.2022, 11:52
Cum ar putea sfârși Putin. Un celebru astrolog a făcut anunțul. Previziunea șocantă

Un celebru astrolog a făcut o previziune sumbră despre viitorul lui Vladimir Putin, președintele Rusiei care a dat ordinul invadării Ucrainei. Același astrolog se pare că a prevestit și războiul care a izbucnit recent în estul Europei. Acesta este chiar ucrainean și a vorbit despre problemele prin care va trece țara sa încă din anul 2020. Tot atunci a spus și ce va păți Vladimir Putin.

Cum ar putea sfârși Vladimir Putin

În anul 2020, astrologul Vlad Ross a acordat un interviu în care a vorbit despre viitorul țării sale, dar i-a analizat și pe liderii Vladimir Putin și Volodimir Zelensky. Astrologul a recunoscut atunci că asupra țării sale se va abate o nenorocire de proporții, iar despre Vladimir Putin a spus că nu va mai apuca să-și serbeze ziua de naștere, pe data de 7 octombrie. Iată ce a spus atunci despre liderul de la Kremlin:

„Unii politologi au început să mă citeze și spun că Putin și-a sărbătorit ultima zi de naștere pe 7 octombrie 2021. Cel mai probabil, 2022 va fi ultimul an din viața sa. Recent, am aflat că se află în ultimul stadiu de cancer. Vladimir Putin va muri în buncărul său, iar Rusia va înceta să mai atace pe toată lumea, iar între Ucraina și Rusia se va încheia un acord foarte favorabil, inclusiv un acord economic. Inclusiv petrol, gaze”.

Astrologul Vlad Ross (foto) a spus cum ar putea sfarsi Vladimir Putin
Astrologul Vlad Ross (foto) a spus cum ar putea sfarsi Vladimir Putin

Mihai Voropchievici vine și el cu vești proaste

Și numerologul Mihai Voropchievici a vorbit despre Vladimir Putin, după ce a făcut o analiză numerologică a președintelui rus.

„Anul nașterii este sub influența cifrei 1. Ce înseamnă? Înseamnă lider, puternic, lider, individualist. S-a născut să fie lider. La un moment dat, trece pe cifra 3, care presupune disciplină și comunicare. Este un pic de aventură, dar cu limite secrete. Este și o perioadă de cunoaștere, de aprofundare. Cifra 6 este una benefică din codul lui. El trebuia să-și întemeieze o familie. Să cunoască pe cineva. Din aventura cunoașterii a ieșit un copil, pentru că avem o dublă de șase”, a mai spus Voropchievici la Antena 3.

Voropchievici vine și el cu o veste proastă pentru Vladimir Putin. Acesta spune că anul 2022 este sub influența cifrei 4, care înseamnă distrugere. Această cifră 4, spune numerologul, poate merge în ambele direcții. Poate să distrugă, dar se poate distruge și singur.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...