Cum ar fi încercat să se sinucidă criminalul care a incendiat-o pe tânăra de 17 ani din Mehedinți. Detalii șocante

Diana Radu 26.06.2020, 10:20
Cum ar fi încercat să se sinucidă criminalul care a incendiat-o pe tânăra de 17 ani din Mehedinți. Detalii șocante

Criminalul care a incendiat-o pe tânăra de 17 ani din Mehedinți ar fi încercat să se sinucidă în arestul Poliției Mehedinți. Oamenii legii susțin că l-au găsit pe bărbat spânzurat cu tricoul. Aceștia au făcut tot ce le-a stat în putință pentru a-l resuscita până la sosirea echipajelor de salvare.

Criminalul care a incendiat-o pe tânăra de 17 ani din Mehedinți a încercat să se sinucidă

Ion Turnagiu se afla în arestul IPJ Mehedinţi din 13 iunie, când a încercat să se sinucidă. Acesta a fost reținut preventiv după ce a incendiat o fată de 17 ani din localitatea Dîrvari. Aflat în arestul Poliției Mehedinți, bărbatul a încercat să-și pună capăt zilelor, însă polițiștii au intervenit la timp, iar un echipaj de salvare l-a preluat și la dus la spital pentru a primi îngrijiri medicale.

Reamintim faptul că Ion Turnagiu a fost condamnat la închisoare pe viață în 1994 pentru cinci crime, însă a fost eliberat condiționat din pușcărie anul trecut printr-o hotărâre a tribunalului Mehedinţi. După ce a ieșit din închisoare acesta a incendiat o tânără de 17 ani, care l-a denunțat pentru viol și agresiune. Fata se află în stare gravă la spital.

criminal, mehedinti, sinucidere
Criminalul care a incendiat-o pe tânăra de 17 ani din Mehedinți a încercat să se sinucidă

„Are arsuri pe 90% din corp. Din păcate nu i se pot face grefe de piele pe zolele cele mai grav afectate pentru nu avem de unde de pe corpul ei să luăm grefele în sine. Fata este analgo-sedată, pentru a i se ușura suferința. Din păcate, arsurile sunt extrem de grave, în special în zona capului. A rămas, pur și simplu, desfigurată. Șansele ei de supraviețuire sunt extrem de mici. Ar trebui o minune în adevăratul sens al cuvântului pentru ca ea să supraviețuiască. Chiar dacă ar trăi, ar avea nevoie de zeci de operații, iar om normal nu va mai fi niciodată. Ar rămâne transfigurată pentru tot restul vieții. Căile respiratorii sunt și ele afectate, a apucat să inhaleze mult fum”, au susținut sursele din spital pentru Impact.ro.

În fața instanței, criminalul a cerut să fie plasat în arest la domiciliu, deoarce are „relații” și o poate ajuta pe victimă să se recupreze. însă, judecătorii au decis să-l plaseze în spatele gratiilor în arest preventiv pentru 30 de zile.

Urmăriți Impact.ro și pe