Cum a venit Răzvan Simion la nunta lui Dani Oțil. Invitații s-au uitat lung la el când l-au văzut așa

Stan Filon 16.05.2021, 09:20
Cum a venit Răzvan Simion la nunta lui Dani Oțil. Invitații s-au uitat lung la el când l-au văzut așa

Toți învitații de la nunta lui Dani Oțil și a Gabrielei Prisăcariu au rămas surprinși când au văzut cum a venit Răzvan Simion la nunta celui mai bun prieten al său. Cu toții și-au dat coate și cu siguranța celebrul prezentator de la Neața cu Răzvan și Dani a devenit subiect de bârfă, ce-i drept pentru o perioadă scurtă de timp.

Invitații și-au dat coate când au văzut cum a venit Răzvan Simion la nunta lui Dani Oțil

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu s-au căsătorit chiar din prima zi de relaxare a restricțiilor. Cei doi miri s-au grăbit să-și unească destinele în fața lui Dumnezeu, deoarece așteaptă deja un bebeluș, iar sarcina s-a văzut destul de bine prin rochia de mireasă purtată de fericita viitoare mămică.

A fost petrecere în toată regula. S-a dansat toată noaptea la nunta lui Dani Oțil, iar invitații s-au simțit foarte bine. Întreaga echipă de la Neața cu Răzvan și Dani a fost prezentă la fericitul eveniment. Unii au mai și lucrat, cum ar fi celebrul bucătar Nicolai Tand, care a ținut morțiș să facă meniurile la bunul său prieten și coleg Dani Oțil.

Invitatii si-au dat coate cand au vazut cum a venit Razvan Simion la nunta lui Dani Otil
Invitatii si-au dat coate cand au vazut cum a venit Razvan Simion la nunta lui Dani Otil

Răzvan Simion s-a distrat toată noaptea

Au mai fost prezenți și Florin Ristei, dar și Ramona Olaru. Mai pe seară și-a făcut apariția și Răzvan Simion, care spre surprinderea tuturor a venit singur inițial la cea mai importantă zi din viața bunului său prieten. Cu toții se așteptau să-l vadă venind alături de Daliana Răducan, numai că acesta le-a dat apă la moară invitaților să speculeze că s-a întâmplat ceva între cei doi.

Numai că, în cele din urmă, totul s-a dovedit a fi o ”alarmă falsă”. Iubita lui Răzvan a apărut ceva mai târziu, semn că despărțirea la care se gândeau toți cei prezenți când l-au văzut singur pe acesta nu e pe cale să se producă.

Pe lângă mireasă, cea care a întors toate privirile a fost frumoasa vecină Ramona Olaru, care a ales să poarte o rochie vaporoasă nude, care i-a pus în valoare tenul bronzat și formele perfecte. Blondina a fost foarte bucuroasă pentru colegul său și soția acestuia și nu s-a sfiit s-o spună în câteva postări făcute pe Instagram. Ba chiar a și plâns de bucurie. ”Acuma plâng! Va iubeeeesc!”, a fost mesajul de pe Instagram al Ramonei Olaru pentru proaspeții însurăței.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...