Cum a umilit Dan Barna un angajat din Parlament. Gestul ruşinos al vicepremierului a fost filmat

Cristian Cojocaru, Badea Violeta 23.02.2021, 16:18
Cum a umilit Dan Barna un angajat din Parlament. Gestul ruşinos al vicepremierului a fost filmat

Un scenariu mai puțin obișnuit a avut loc în ședința din cadrul Parlamentului. Astfel, vicepremierul Dan Barna a umilit un angajat din Parlament, fiind cosniderat un gest rușinos din partea politicianului.

Dan Barna a umilit un angajat al Parlamentului

Se spune că adevăratul caracter al unui om se vede în momentul în care este observat cum își tratează subalternii. Potrivit acestei vorbe, vicepremierul Dan Barna a fost pus la zid prin prisma gestului pe care l-a făcut față de un angajat din Parlament. În plenul Camerei Deputaților, Barna și-a scăpat ochelarii pe jos, chemând un angajat să îi ridice.

În acel moment, la microfon se afla liderul PSD, Marcel Ciolacu, iar Dan Barna se stătea în bancă lângă Florin Cîțu. În timp ce copreședintele USR-PLUS asculta discursul șefului Opoziție și se manevra ochelarii, aceștia i-au căzut din mână pe masă, iar apoi pe jos. În timpul ședinței în care premierul a fost pus să explice bugetul de stat pentru acest an, o consilieră a premierului a chemat un angajat al Camerei Deputaților.

Apropiindu-se de banca în care stăteau membrii Guvernului, i s-a explicat motivul pentru care a fost chemat. În tot acest timp, Dan Barna i-a arătat cu degetul unde i-au căzut ochelarii. Fără ezitare, angajatul ridică ochelarii după care îi pune înapoi pe masă.

Dan Barna i-a indicat angajatului unde au căzut ochelarii
Dan Barna i-a indicat angajatului unde au căzut ochelarii

Care este opinia lui copreședintelui USR-PLUS

Momentul a devenit unul foarte mediatizat în acest moment. Acest lucru l-a determinat pe Dan Barna să își explice gestul care i se pare o întâmplare ”absolut banală”. Acesta s-a gândit că îi va lua la un moment dat numai că la acel moment, nu i se părea tocmai unul potrivit în a-și recupera ochelarii.

Spiritul de observație de care a dat dovadă colega sa, a determinat-o să îl cheme pe angajatul Camerei Deputaților pentru a recupera ochelarii, iar ședința să se desfășoare fără întreruperi.

„Ascultându-l pe domnul Ciolacu, mi-au căzut ochelarii de pe pupitru și i-am lăsat acolo, gândindu-mă că o să-i iau în momentul în care se vor termina intervențiile, că mi se părea ciudat să mă ridic atunci. Am spus că oricum nu trec pe acolo parlamentari. Dar colega de alături a observat și a avut inițiativa să-i facă semn unui coleg din staff-ul Camerei, pe care l-a rugat să vină să ridice ochelarii. Omul a venit, m-a întrebat unde sunt și i-am spus că sunt acolo, jos, în față. I-a luat, mi i-a dat și i-am mulțumit. Subiect încheiat”, a declarat pentru Mediafax Dan Barna.

Urmăriți Impact.ro și pe