Cum a trecut-o Cătălin Măruță pe Andra în agenda telefonului. Fanii au rămas uimiți, când au aflat cum îi zice prezentatorul PRO TV soției sale

Cum a trecut-o Cătălin Măruță pe Andra în agenda telefonului

Cătălin Măruță și Andra formează unul dintre cele mai consolidate cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi sunt foarte discreți atunci când vine vorba de a face publice aspecte din relația lor, însă fetița lor, Eva i-a dat de gol. Iată cum a trecut-o Cătălin Măruță pe soția sa, Andra în agenda telefonică.

Cum a trecut-o Cătălin Măruță pe Andra în agenda telefonului

În cel mai recent clip postat pe contul său de YouTube, Eva, fetița celor două vedete a dezvăluit cum o are Măruță pe Andra trecută în telefon. În momentul în care Eva i-a cerut telefonul lui Măruță pentru a-și suna mama, toți fanii au văzut că acesta a trecut-o pe șoția sa în telefon ”Andra sau alți doi”, cel mai probabil fiindcă de pe același telefon îl poate apela și cei doi copii ai lor Eva și David.

Andra și Cătălin Măruță împreună cu cei doi copii ai lor: David și Eva

Andra și Cătălin Măruță împreună cu cei doi copii ai lor: David și Eva

Andra și Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai unite și îndrăgite cupluri din showbizz-ul autohton, totodată fiind apreciați și pentru discreția de care dau dovadă cu privire la relația lor. Cei doi s-au cunoscut în anul 2005, iar doi ani mai târziu au făcut și nunta. Acum, vedetele sunt părinții a doi îngerași supebi: Eva, în vârstă de patru ani și influencerul numărul unu al familiei și  David în vârstă de opt ani.

Cătălin Măruță a povestit de curând cum decurge viața lui de când au părut cei mici și cum face față cu cariera și cu viața de familie, dar și cum își împarte sarcinile împreună cu Andra când vine vorba Eva și David.

„De multe ori a însemnat să merg de la ora 7 dimineaţa, să plec la filmări, să mă duc la emisiune, iar după emisiune să plec la alte filmări. Normal că-mi doresc să stau mai mult cu copiii şi mă bucur de fiecare dată că eu sunt cel care îi duce la şcoală şi la grădiniţă, dimineaţa, Andra fiind cea care îi ia. Îmi place foarte tare treaba asta.

Sunt momentele mele doar cu ei în maşină. Momentele noastre în care povestim diverse.  Mai întâi îl lăsam pe David la şcoală, şi apoi o ducem pe Eva la grădiniţă. Am douăzeci de minute în care sunt doar eu cu Eva şi e tare, în sensul în care Eva este dependentă de Andra şi orice se întâmplă există doar Andra”, a spus prezentatorul TV

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI