Cum a scăpat, de fapt, Margherita de la Clejani de pușcărie. Ce au făcut părinții ei

Ana Anitoiu 30.10.2020, 20:37
Cum a scăpat, de fapt, Margherita de la Clejani de pușcărie. Ce au făcut părinții ei

S-a aflat cum a scăpat de pușcărie, de fapt, Margherita de la Clejani. Părinții ei au găsit o soluție, pentru ca tânăra să nu ajungă să fie condamnată la închisoare.

Cum a scăpat de închisoare Margherita de la Clejani

Tânăra a riscat să ajungă la închisoare, după ce două femei au chemat poliția. Acestea, angajate ale unei agenții imobiliare, au spus că Margherita de la Clejani le-a agresat verbal, le-a păruit și le-a scuipat.

De altfel, Margherita de la Clejani a adunat trei dosare penale, în mai puțin de două luni. În luna iulie, ea provoca un accident de mașină. Atunci, s-a aflat că ea a condus sub influența unui cocktail de droguri, printre care și cocaină.

În plus, Margheritei de la Clejani i s-a deschis un dosar penal pentru maltratarea animalelor. În seara accidentului, Marga a plimbat un pui de maimuță, în poziții nepotrivite.

Vezi și: De ce a păruit Margherita de la Clejani două femei în centrul Bucureștiului. Explicația Vioricăi face toți banii

Părinții tinerei în vârstă de 28 de ani i-au sărit în ajutor. Viorica și Ioniță de la Clejani au găsit o soluție, pentru ca fiica lor să scape de închisoare.

Cum a scapat de inchisoare Margherita de la Clejani
Cum a scapat de inchisoare Margherita de la Clejani

“Nu mai știu nici ei, săracii, ce să facă și cum să îi mai ajute pe copiii ăștia. Sunt terminați și psihic, și financiar. Viorica și Ioniță au rezolvat problema, dar probabil nu au scăpat prea ieftin.

Margherita spune de fiecare dată că se cumințește, dar nici gând de așa ceva. Parcă este din ce în ce mai rău. Poate au greșit și părinții pentru că i-au făcut mereu pe plac, au cocoloșit-o, i-au dat tot ceea ce și-a dorit”, a spus un apropiat al familiei, pentru playtech.ro.

Cum i-a luat apărarea Viorica de la Clejani fiicei ei

În plus, recent, Viorica de la Clejani i-a găsit fiicei sale și o scuză. Ea a explicat de ce Marga a început să aibă un comportament nefiresc.

”Pentru că nu are bărbat”, a spus Viorica de la Clejani, în timp ce încerca să scape de întrebările reporterilor pe tema comportamentului fiicei sale.

Anterior, Viorica de la Clejani a publicat pe Instagram un mesaj cu subînțeles, vizavi de scandalul în care a intrat fiica ei. ”Știi ce zic. Pe balans în America. Alea, alea. Nu mor caii când vor câinii, nici măcar așa, de ciudă!”a spus mama Margheritei.

De altfel, de ziua Margheritei de la Clejani, în august, părinții ei au spus cu subiect și predicat că o vor apăra întotdeauna.

”La mulți ani fata noastră frumoasă! Te iubim și îți promitem că o sa te protejăm până la ultima noastră suflare! Suntem mândri de tine!”, au scris Viorica și Ioniță de la Clejani, pe pagina lor oficială de Facebook.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...