Cum a reușit Regina Elisabeta să o jignească pe Kate Middleton. Situația este fără precedent: ‘Este groaznic’

Badea Violeta 14.07.2021, 13:44

Scandal monstru la Casa Regală a Marii Britanii! Regina Elisabeta a-II-a este o persoană care a încercat să afișeze de fiecare dată un comportament impecabil și a evitat scandalurile. De data aceasta, monarhul nu s-a mai abținut. Iată cum a reușit Regina Elisabeta să o jignească pe Kate Middleton. Situația este fără precedent: ‘Este groaznic’!

Cum a reușit Regina Elisabeta să o jignească pe Kate Middleton

Prințul William și Kate Middleton s-au căsătorit în urmă cu aproape zece ani în cadrul unei ceremonii fastuoase. Evenimentul a avut loc la Westminster Abbey și a fost urmărit de peste 20 de milioane de oameni de pe întregul mapamond.

Soția prințului William a îmbrăcat o rochie de mireasă superbă cu aspect vintage, semnată de Sarah Burton pentru Alexander McQueen, care includea un corset de dantelă și mâneci din același material. Rochia a avut o trenă de aproximativ trei metri lungime, mâneci lungi din dantelă şi partea de jos din satin fildeş. Aceasta a fost dusă de nimeni alta decât sora și domnișoară de onoare a lui Kate Middleton, Pippa Middleton. Prețul frumoasei rochii a fost de 250.000 de lire sterline.

Cum a reusit Regina Elisabeta sa o jigneasca pe Kate Middleton
Cum a reusit Regina Elisabeta sa o jigneasca pe Kate Middleton

Situația este fără precedent: ‘Este groaznic’

Deși imaginea lui Kate Middleton a fost impecabilă, Regina Elisabeta a-II-a se pare că a fost nemulțumită. În anul 2011, rochia a fost expusă la Palatul Buckingham, după primul turneu al lui Kate și William în Canada. Monarhul apare în unele imagini, iar Regina nu pare interesată de afișarea rochiei lui Kate.

Documentarul ”William and Kate: The First Year” dezvăluie că Regina și Kate Middleton au putut admira expoziția înainte ca aceasta să fie deschisă publicului larg. Spre surprinderea tuturor, în timp ce stătea în fața rochiei, Regina a putut fi auzită: „Este groaznic, nu-i așa? Oribil, este îngrozitor. A făcut să arate foarte înfiorător.”

Cei care au analizat imaginile au spus că Regina Elisabeta a-II-a vorbea de felul în care a fost aranjată rochia, deoarece manechinul fără cap pe care aceastaa fost așezată dâdea impresia unei fantome.

Nunta Prințului William, Duce de Cambridge, cu Kate Middleton a avut loc la catedrala Westminster din Londra la data de 29 aprilie 2011. Prințul William, Duce de Cambridge, care este al doilea în linia de succesiune la tronul britanic. Acesta a întâlnit-o prima dată pe Kate Middleton în anul 2001, în timp ce amândoi studiau la Universitatea Saint Andrews din Scoția.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...