EXCLUSIV

Cum a reușit Pavel Bartoș să-și uimească prietenii. Până și Horia Brenciu a trebuit să-l felicite. „Nu știu dacă-l duc la Pro TV”

Mihnea Tălău 05.12.2022, 21:06
Cum a reușit Pavel Bartoș să-și uimească prietenii. Până și Horia Brenciu a trebuit să-l felicite. „Nu știu dacă-l duc la Pro TV”

Actorul și prezentatorul TV Pavel Bartoș a lansat, recent, la Teatrul Odeon, un spectacol unic, ”One man aproape show”, jucat cu casa închisă. Chiar și pretențioșii săi prieteni, Horia Brenciu și Smiley, au avut numai cuvinte de laudă la adresa acestor reprezentații. În exclusivitate pentru Playtech.ro, Bartoș s-a confesat în legătură cu acest eveniment notabil.

Pavel Bartoș un ”one man show”

El a explicat reporterilor cum i-a venit ideea spectacolului, practic ce a vrut să prioritizeze în ultimul timp. Paradoxal, o mână de ajutor i-a întins chiar pandemia.

”În timpul pandemiei am avut mult timp de gândire, stând acasă, și atunci mi-am analizat un pic viața, hai să zicem! M-am gândit la tot ce ni se întâmplă și am considerat că trebuie să mă prioritizez. După pandemie, am decis să prioritizez a mea persoană, profesional vorbind!

Atunci am decis că ceea ce urma să fac, după, trebuia să mă pună pe mine în prim-plan. Pentru că, până atunci eram al tuturor și al nimănui, în același timp. Și am zis să mă apuc de treabă! Atunci am produs și filmul ”Ramon”. După pandemie, mi-am spus că atunci trebuie să-l fac, pentru că atunci am crezut că e momentul. Și, bineînțeles, one man show-ul!”, a declarat Bartoș pentru Playtech Știri.

Artistul spune că spectacolul i-a întrecut toate așteptările. Este one man show și toate reprezentațiile s-au jucat cu casa închisă.

”Reacțiile care au fost după m-au copleșit! Eu îmi doream să fie așa! Dar mi-au întrecut toate așteptările. Și mă bucur că toate spectacolele s-au jucat cu casa închisă. Pentru decembrie mai e unul programat, pentru data de 18, dar biletele sunt deja epuizate! Această reacție mă bucură. Asta înseamnă că a fost spectacolul potrivit la momentul potrivit! Și aici îmi place să-i spun într-un fel anume. Dacă e tot un fel de one man aproape show, scenariul și regia, aproape Pavel Bartoș, dar total Pavel Bartoș!”, a adăugat el.

Spectatorii, prietenii și familia, la unison

Bucuria sa a fost și mai mare, atunci când prietenii săi, Smiley și Horia Brenciu, foarte pretențioși și zgârciți în aprecieri, l-au felicitat cu mare sinceritate. Ca de altfel și toată familia.

Marea finală Românii au talent 2022 își desemnează un câștigător
Pavel Bartoș și Smiley

”L-a făcut și mai mândru de mine și să se bucure de a noastră întâlnire. Am primit foarte multe reacții de genul ăsta. Smiley mi-a confirmat asta! Am chemat mulți prieteni, fiindcă am încredere în ei. Și pe toți i-a făcut să râdă! Dar, deopotrivă, spectacolul te și emoționează foarte mult! E un râsu-plânsu! Mulți mi-au zis ceva de genul: ”Nu am crezut că mă bagi în acest fel de râsu-plânsu și să mă lași așa!”.

A fost un carusel de emoții! Și asta mă bucură! Horia Brenciu a fost cel mai tare. Mi-a spus – Domnule, cred că ai inventat o nouă formă de spectacol!”, a mai spus actorul.

Nu în ultimul rând, el a mai mulțumit familiei, care îl sprijină știind cât își iubește meseria. Iar în cazul de față este chiar un sacrificiu, care trebuie susținut.

”Ai o oră și zece sau o oră și un sfert în care ești singur pe scenă. Susții spectacolul doar tu, fără niciun alt ajutor. Așa că e destul de greu. Repet textul ori de câte ori găsesc ceva timp liber”, a conchis Pavel Bartoș.

 

 

Urmăriți Impact.ro și pe
Mihnea Tălău
Mihnea Tălău. Redactor la impact.ro. Dedicat presei încă din 1998. Am o diplomă în Drept, un „mic” masterat și o scoală de jurnalism. Am avut norocul și onoarea de a face parte, în...