EXCLUSIV

Cum a reuşit o vedetă de la noi să îşi recupereze banii pe vacanţa plătită deja. Detaliul de care trebuie să ţii şi tu cont (exclusiv)

Stan Filon 21.01.2022, 10:18

Giulia Anghelescu, cântăreață și vedetă de televiziune, a planificat să plece împreună cu soțul și cei doi copii într-o vacanță în Austria. Adoră să schieze și pentru asta a plătit pentru patru bilete și 7 zile de cazare. Și-a făcut bagajele și și-a făcut planuri împreună cu familia sa pentru a avea o vacanță de neuitat. Cu toate acestea, cu toții au rămas acasă, după ce au aflat că sunt infectați cu coronavirus. Au pierdut doar distracția, deoarece banii i-au recuperat integral.

Cum a reuşit o vedetă de la noi să îşi recupereze banii pe vacanţa în care nu a mai mers

Giulia Anghelescu a vrut să se relaxeze pe pârtiile din Austria, iar pentru asta a planificat  vacanță de 7 zile împreun cu soțul și cei doi copii ai lor. Planurile le-au fost date peste cap chiar în ultima zi , când au mers să-și facă testele PCR. Cu toții au aflat că sunt infectați cu coronavirus, așa că vacanța de 7 zile s-a transformat într-o carantină de 14 zile la propriul domiciliu. Au trecut cu bine prin boală și spune că acest lucru s-ar putea datora și celor 3 doze de vaccin pe care le-au făcut. În plus, vedeta ne-a mărturisit că și-a recuperat banii plătiți pentru vacanță, deoarece a avut asigurare de coronavirus. Acum se gândește să plece în Italia.

„Suntem sănătoși toți patru. Ne-am făcut testul PCR ca să putem pleca în vacanță, și așa am aflat că toți patru suntem pozitivi. Avem trei doze de vaccin, poate de asta suntem bine. Acum suntem foarte bine. Plecăm în Italia, la sfârșitul lui februarie. Nu am pierdut nimic, pentru că aveam asigurare chiar în caz de Covid. Mergeam la schi, dar și în Italia vom face asta, vom pleca cu copiii”, ne-a declarat Giulia Anghelescu.

Cum a reusit o vedeta de la noi sa isi recupereze banii pe vacanta in care nu a mai mers
Cum a reusit o vedeta de la noi sa isi recupereze banii pe vacanta in care nu a mai mers

Și-a schimbat cariera în plină pandemie

Giulia Anghelescu și-a schimbat cariera în plină pandemie de coronavirus. A profitat de anularea concertelor pentru a face carieră în televiziune. A prezentat la Prima TV emisiunea „Hai cu fetele”, însă emisiunea nu se mai află acum în grila de programe. Spune că nu îi este dor de concerte, ci îi place să stea aproape de cei doi copii ai săi.

„La concerte nu am mai fost pentru că prioritățile s-au schimbat și am înțeles cât de important este pentru copiii mei să petrecem cât mai mult timp împreună. Cred că dacă vor mai fi concerte, se va întâmpla doar în momentul în care vor mai crește cei mici, iar mie mi se va face dor. Deocamdată nu-mi este, sunt bine așa. De doi ani nu am mai cântat. Recent însă m-am apucat din nou să merg la studiou. Piesa aceea amânată de acum doi ani, cred că se va lansa de curând.

Partea cu televiziunea a venit în momentul potrivit, pentru că nu-mi doream să mai plec prea mult de acasă, ci să stau cu cei mici. Iată că s-a ivit ocazia perfectă, să și muncesc, să stau și cu cei mici și să-mi și placă”, ne-a mai declarat vedeta.

Giulia Anghelescu s-a făcut cunoscută în România cu trupa Candy, însă prima aparișie pe micile ecrane a avut loc pe când avea doar 6 ani, la spectacolul-emisiune pentru copii Tip Top Minitop, prezentat de regretatul Ioan Luchian Mihalea. A fost însă și solista vocală a trupei DJ Project.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...