Cum a reușit Alexandru Cumpănașu să facă o avere fabuloasă. Are 7 case și un salariu lunar de 19.000 de euro

Claudiu Surmei 27.09.2019, 13:25
Cum a reușit Alexandru Cumpănașu să facă o avere fabuloasă. Are 7 case și un salariu lunar de 19.000 de euro

Alexandru Cumpănașu a reacționat dur după ce au fost publicate informațiile potrivit cărora are o avere fabuloasă. Unchiul Alexandrei Măceșanu susține că muncește de la vârsta de 16 ani și precizează că îi va da în judecată pe cei care vor mai aduce acuzații la adresa lui fără să prezinte probe.

Ce spune Alexandru Cumpănașu despre salariul lunar de 19.000 de euro

Candidatul la alegerile prezidențiale are 7 case, dintre care două sunt cumpărate în 2016 și 2017. Mai are 2 mașini, una dintre acestea fiind model Mercedes din anul 2018. În conturi are 260.000 de lei și 17.000 de euro. În 2018, a scos cu titlu de drepturi de autor 580.000 de lei de la asociația sa (Asociația pentru Implementarea Democrației).

Venitul lunar al lui Alexandru Cumpănașu este de 19.000 de euro, bani pe care îi primește de la SNSPA, Romaqua Group Borsec, Asociația de acreditare din România,  Unitatea Executivă pentru Finanțarea Învățământului Superior, a Cercetării, Dezvoltării și Inovării și de la Compania Naţională pentru Controlul Cazanelor, Instalaţiilor de Ridicat şi Recipientelor sub Presiune.

Alexandru Cumpănașu a postat pe Facebook următorul mesaj: „Colaborarea mea cu SNSPA a fost una legală, corectă și transparentă. Nu am predat niciodată la SNSPA, ci am fost expert în cadrul unui proiect cu finanțare europeană, colaborare pe care am încheiat-o în anul 2018, ca urmare a îndeplinirii obiectivelor.

(…) Cu privire la declarația de avere sunt singurul candidat care a dat dovadă de transparență, neascunzându-și averea prin interpuși, și care va lupta până la capăt pentru adevăr. Muncesc de la vârsta de 16 ani, mi-am sacrificat viața pentru muncă și nu voi permite nimănui să mă denigreze pe mine sau familia mea.

(…) Singurul obiectiv al acestui linșaj mediatic este renunțarea mea la candidatură. Am pentru acest sistem ticălos un singur mesaj: mor cu voi de gât! Nu renunț la candidatură și voi devoala întreaga mafie din România.”

Urmăriți Impact.ro și pe