Cum a reacționat Sergio Ramos, după ce Kylian Mbappe a refuzat Real Madrid. Atacantul francez va câștiga 600 de milioane de euro la PSG

Sorin Barbu 22.05.2022, 21:17
Cum a reacționat Sergio Ramos, după ce Kylian Mbappe a refuzat Real Madrid. Atacantul francez va câștiga 600 de milioane de euro la PSG

Kylian Mbappe a semnat un nou contract cu PSG și va câștiga 600 de milioane de euro pentru trei ani de contract. Colegii de echipă l-au felicitat că au refuzat oferta lui Real Madrid, iar printre cei care l-au îmbrățișat s-a aflat și Sergio Ramos, fostul căpitan al finalistei UEFA Champions League de anul acesta.

Kylian Mbappe, felicitat de Sergio Ramos că a refuzat oferta lui Real Madrid

Kylian Mbappe a refuzat oferta lui Real Madrid și a semnat un nou contract cu PSG. Vestea a fost publicată pe contul de facebook al formației franceze, unde atacantul apare alături de președintele Nasser Al-Khelaifi. „Istoria noastră se scrie aici. Aici e Paris”, a fost mesajul starului din atacul formației pariziene.

Jurnaliștii au încercat să afle sumele pe care s-a clădit acest contract pe trei ani și s-au trezit într-un dans nebun al câtorva sute de milioane de euro. „Marca” scrie că ar fi vorba de aproape șase sute de milioane. Vorbim aici de suma totală pentru trei ani de contract. Doar prima de la semnarea înțelegerii este de aproape trei sute de milioane de euro.

Motivul pentru care PSG ar putea fi nevoita sa il vanda pe Kylian Mbappe la Real Madrid. Ce urmeaza sa se intample in vara anului viitor

Jucătorul are bonusuri generoase pentru fiecare meci și va primi bani frumoși în funcție de performanțe. Și nu doar atât. Fotbalistul va avea un cuvânt foarte greu de spus când gruparea din Paris va încerca să angajeze un antrenor sau un director sportiv, dar va fi consultat și în materie de transferuri.

„Sunt foarte fericit să fiu aici. Parisul este casa mea. Rămân la PSG pentru că vreau să continui să câștig trofee alături de voi”, a declarat fotbalistul.

Jurnaliștii spanioli sunt convinși că Real Madrid nu ar fi reușit să ajungă nici măcar aproape de aceste clauze din contract. Atât la capitolul sume, cât și în privința celorlalte doleanțe ale jucătorului.

Fanii din Spania l-au criticat pentru această decizie, dar colegii de echipă l-au susținut. PSG a publicat un filmuleț în care jucătorii îl îmbrățișează pe Kylian Mbappe, după ce a semnat contractul. Printre cei care l-au felicitat pentru această alegere s-a aflat și Sergio Ramos, fostul căpitan al formației Real Madrid.

Din păcate, Kylian Mbappe a ratat deja „primul transfer” la PSG. Presa din Franța scrie că Zinedine Zidane, idolul atacantului, a refuzat oferta de antrenor principal.

Urmăriți Impact.ro și pe